27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerDap Yapı projesi İstMarina 12 Mayıs'ta görücüye çıkacak!

Dap Yapı projesi İstMarina 12 Mayıs’ta görücüye çıkacak!

Kartal'da İstanbul'un en değerli arazilerinden birinde yükselecek olan İstMarina, 12 Mayıs'ta görücüye çıkacak.  İstMarina projesi 500 yat kapasiteli marina, marinaya özel tüp geçit gibi özelliklere sahip dev bir proje olacak. Dap Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği İstanbul Marina'nın lansmanı 12 Mayıs Pazartesi günü yapılacak. Toplantının detayları ise yakında açıklanacak. İstMarina Kartal Sahil proje 1,463 konut ile 258 dükkandan meydana geliyor. 

Kendine ait marinası olacak
1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan projenin kendine ait bir marinası bulunuyor. 64 bin 502 metrekarelik arsa üzerine kurulan İstMarina Kartal Sahil'in inşaat alanı 141 bin 896 metrekare olarak belirlendi. Projede teslimler 36 ay sonra gerçekleştirilecek.

"Kartal'da bire üç kazandıracak"
DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, bu kadar değerli, bir projenin fiyatını da yatırımcıya kazandıracak şekilde belirlediklerini vurgulayarak, projenin getirisi ve fiyatlarıyla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Bu proje gelişmiş bir Avrupa kentinde olsaydı metrekare fiyatları 10-15 bin euro seviyesinde rahatlıkla olurdu. Ama biz yatırımcılara kazandıran fiyatlarla satışa çıkacağız. İlk çıkışta metrekare fiyatlarımızı 10 bin liranın altında düşünüyoruz. Projeden ilk alanlar 1-1.5 yılda yani kısa vadede bire bir, uzun vadede ise bire üç kazanacak.

İstanbul'un en değerli arazilerinden biri

İstanbul'un en değerli arazilerinden birini Ağaoğlu ve DAP Yapı birlikte almıştı. İki şirket, Kartal'da 142 bin metrekare inşaat alanına sahip olan araziye otel, inşaat ve rezidans projesi yapacaklarını açıklamıştı. Ali Ağaoğlu ve DAP Yapı'nın sahibi Ziya Yılmaz'ın denize sıfır bu arazide şimdi marina da yapmaya karar verdiği belirtiliyor. İki ortak, 5 milyon TL sermaye ile Kartal Marina İşletmeleri unvanıyla yeni bir şirket kurdu. Ticaret sicil kayıtlarına göre Kartal Marina'nın yüzde 51 'i Ağaoğlu'na, yüzde 49'u Ziya Yılmaz'a ait görünüyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI