23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerDAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: Gayrimenkul'un oscarları sayılabilecek 15 ödül...

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: Gayrimenkul’un oscarları sayılabilecek 15 ödül aldık

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz DAP Vadisi tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Videoyu izlemek için fotoğrafa tıklayınız

Projelerimizi incelemeye geliyorlar

Kartal, Maltepe, Dragos hattının çehresini değiştirdiklerini söyleyen Ziya Yılmaz, “Ne mutlu ki, yurtdışına gittiğimizde önünde fotoğraf çektirdiğimiz binaları daha gelişmiş konseptleriyle ülkemizde de görebiliyoruz. Hatta görmekle de kalmayıp bu amaçla bizden izin isteyip projelerimizi incelemeye gelen yabancı heyetleri ağırlıyoruz” şeklinde konuştu.

Gayrimenkul oscarları sayılabilecek 15 ödül birden

Geliştirdikleri projeleri uluslar arası arenada sergileyip tescillendirdiklerini belirten Yılmaz, “Bu yıl Londra’da gerçekleşen gayrimenkul oscarları yarışmasından 15 ödül ile döndük. Geliştirdiğimiz projeler Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerini ülkemize kazandırdı. Geçen yıl da aynı yarışmada 8 ödül getirmiştik” şeklinde konuştu.

“Know How” üretiyoruz

Geliştirdikleri projelerle sadece konut ve işyerleri geliştirmediklerini belirten Yılmaz, “Sektör için “Know How” üretiyoruz. Kendi üretim yöntemlerimizi geliştiriyor, bilgi birikimimizi insanlığın hizmetine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

650 Milyon TL’lik ciro bekleniyor

Türkiye’de en önemli gündeminin kentsel dönüşüm olduğunu ve kendilerinin de farklı lokasyonlarda farklı projelerle kentsel dönüşüm gerçekleştirdiklerini söyleyen Yılmaz, “Biz aynı zamanda hizmet üretiyoruz. Dap Vadisi projemizin ciro beklentisi 650 milyon TL” şeklinde konuştu.

Zincirlikuyu-Levent hattına alternatif

Cendere Vadisi’nin devletin planlamasında olduğunu belirten Yılmaz, “Haliç’e bu bölgeden su verildi. Etrafındaki çarpık kentleşme önlendi. Planlar yapıldı. Burası aslında Zincirlikuyu-Levent hattına alternatif olarak geliştiriliyor” şeklinde konuştu.

4 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar, %35 talep toplandı

Projede toplam 932 tane ofis bulunuyor. Z ofisin satışının toplam 3 hafta gibi bir sürede tamamlandığı belirten Yılmaz, “Şu anda satışa açtığımız ofis sayısı 400 civarı. Ön satış çalışmaması yapmadık ama buna rağmen şu an %35’leri bulduk diyebilirim. Şu an satışlarımız iyi gidiyor. Bu bölge ve bu proje geliştirdiğimiz hizmetlerden de kaynaklı hızlı satılıyor. Fiyatlar 4bin 500 TL’den başlıyor 8 bin TL’ye kadar çıkıyor” şeklinde konuştu.

İşimiz geliştiricilik

Arazilere uygun farklı projeler geliştirdiklerini söyleyen Yılmaz, “arazinin durumuna göre konut, ofis, otel ya da AVM yapıyoruz. Biz bölgenin ihtiyacı neyse, arazinin imarı ve yapısı neye uygunda onu yapıyoruz. Biz inşaatçılık yapmıyoruz. Geliştiricilik yapıyoruz. İnşaat bizim ikinci işimiz” şeklinde konuştu.

Ortadoğu’dan ortak yatırım teklifi alıyoruz

Dubai fuarına katılma amaçları hakkında konuşan Yılmaz, “Amacımız satış değildi. Ülkemizi temsil etmek, tanıtmak için gittik. Temsil ettiğimizi de düşünüyorum. Ciddi ses getirdik. Oradan standımızı ziyaret edip ülkemize gelen var. Ortadoğu’dan ortaklık için, yatırım için çok fazla talep var. ‘Sizden hem konut alalım, hem de ortak proje geliştirelim’ diyorlar. Bunlar güzel gelişmeler diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Ofis kendini bedavaya getiriyor

Projede verilecek hizmetlerle ilgili de konuşan Yılmaz, “932 tane ofis var, bu 932 asistan demek. Biz planlama yapıyoruz. 30-40 asistanla bütün hizmet yapılmış olacak. Ve sadece bir kişi eksik çalıştırdığınız takdirde on yılda, on iki yılda ofis kendini bedavaya getirmiş oluyor. Sadece bu unsurdan bile buraya bedavaya sahip olmuş oluyorsunuz. Biz burada geniş kapsamlı çok hizmet sunuyoruz” şeklinde konuştu.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI