20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerColdwell Banker Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük tapu adet satışı yaptı

Coldwell Banker Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük tapu adet satışı yaptı

Coldwell Banker'ın 6 kıtada, 43 ülkede, 3000 ofisi ve 86 bin danışmanı ile hizmet veren dünyanın en köklü ve bir numaralı gayrimenkul danışmanlık markası olduğunu belirten Michael Fischer, 2014 yılında 705.322 adet işlem adedi ile 212.2 milyar dolarlık satış hacmine ulaştıklarını ifade etti. Fischer, 2013 yılına göre yüzde 40'lık bir büyüme gerçekleştirdiklerini de aktardı. Türkiye'nin konumu itibariyle yabancı yatırımcılar için çok cazip bir ülke olduğunu belirten Fischer, gayrimenkul yatırımları alanında bakıldığında dünyada ABD, Brezilya ve Çin’in ardından dördüncü sırada gelen Türkiye'nin kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. ABD’de gayrimenkul pazarında büyüme öngörümüz yüzde 10 olmasına rağmen Türkiye’nin bu oranı geçeceğine inanıyoruz. Türkiye’de ticari gayrimenkul ve lüks konutta çok büyük fırsatlar görülüyor. Türkiye pazarına çok inandıklarını ve Coldwell Banker Türkiye'nin Ocak 2014'ten bugüne kadar gerçekleştirdiği büyüme hızından oldukça etkilendiklerini ifade etti.

Sektörde pek çok ilklere imza attıklarını söyleyen Michael Fischer, dünyada ilk gayrimenkul danışmanlık hizmetini veren, ticari gayrimenkul danışmanlığını hayata geçiren, lüks konut pazarlamasını başlatan, ilk görüntülü portföy tanıtımını yapan, ilk kez bir televizyon kanalına reklam veren, İlk defa internet sitesi kuran, akıllı telefonlar için ilk mobil uygulamalara imza atan, sosyal medyayı ilk kez kullanmaya başlayan gayrimenkul danışmanlık markası olduklarını ifade etti.

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş yaptığı konuşmada; " 2013 yılında markanın Türkiye Master Franchise haklarını almamla birlikte, Nisan 2013'ten itibaren Coldwell Banker'ın Türkiye ofisi olarak hizmet vermeye başladık. Güçlü yapılanmamızın ardından iş planlarımızı oluşturarak hızlı büyümemizi başlattık ve 2 yıl içerisinde, gayrimenkul danışmanlık sektörünün parlayan bir yıldızı haline geldik.

Coldwell Banker Türkiye olarak konut, lüks konut, proje pazarlama ve ticari gayrimenkul danışmanlığında uzmanlık hizmeti sunuyoruz. Amacımız hizmet verdiğimiz her bölgede; o bölgedeki en prestijli ofise sahip olup, o bölgedeki en saygın gayrimenkul danışmanları ile o bölgenin en değerli gayrimenkullerini satmak.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI