24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaYazlık ProjelerÇeşme Aialof"ta kalan son 3 daire 1 milyon 390 binden hemen teslim!

Çeşme Aialof”ta kalan son 3 daire 1 milyon 390 binden hemen teslim!

Procon Yapı tarafından İzmir’in ünlü tatil beldesi Çeşme’de, Çeşme’nin dünyaca ünlü koylarından Aya Yorgi’de hayata geçirilen AiaLoft Çeşme projesinde kalan son 3 villanın satışı devam ediyor.

“Loft design” özellikli
Procon Yapı yetkilileri Emlakdream”a yaptıkları açıklamada: ”Projemizi yapmaktaki amacımız; konumu ile doğal güzelliğe sahip bu muhteşem bölgeyi, modern mimari (loft design) ile birleştirerek insanların burada yaşarken keyif almalarını sağlamaktır” şeklinde belirttiler.

6 ultra lüks villadan oluşuyor
Toplam 3 bin 623 metrekare arsa alanında 6 adet loft mimarisine sahip ultra lüks villadan oluşan projede her villa yaklaşık 600 metrekare arsa alanına sahip. 180 metrekare büyüklüğüne sahip villalarda 3 oda ve 3 banyonun yanı sıra 60 metrekare müstakil havuz, 80 metrekare teras ve yaklaşık 360 metrekare bahçe alanları mevcut.

AiaLoft Çeşme fiyatlar ve ödeme seçenekleri
Son 3 villanın kaldığı AiaLoft Çeşme’de fiyatlar 1 milyon 390 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişiyor. AiaLoft Çeşme projesinin ödeme seçenekleri kapsamında bedelin yüzde 20-25 kadarı peşin ödeniyor. Kalan kısım banka kredisiyle tamamlanıyor.

AiaLoft Çeşme sosyal donatılar
AiaLoft’un 1372 metrekarelik alanı peyzaj alanı olarak belirlenmiş. Her konutun 65 metrekarelik kendine ait havuzu bulunan projede, her evin ustu açık 1 araçlık otoparkı bulunmakta. Her konutun kendine ait 150 metrekarelik dış yaşam alanı bulunan projede bir pergola, havuz ve güneşlenme terası mevcut. Kotlu bir arazide bulunduğu için kendine has muhteşem bir deniz manzarası bulunan AiaLoft, 180 derecelik bir açı ile aynı zamanda Sakız adasından başlayarak Dalyan ve Boyalık Körfezini görmekte.

AiaLoft Çeşme nerede?
Çeşme’de Dalyan Marina ile Aya Yorgi koyu arasında kalan proje. Otobana yaklaşık 5km Çeşme merkeze ise yaklaşık 3km mesafede konumlanmakta. Dalyan marinaya 770 metre, Hacettepe koyuna 550 metre ve Aya Yorgi beach club’lara ise 750 metre uzaklıkta.

AiaLoft Çeşme iletişim
0 232 723 15 13
www.aialoft.com

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI