16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriÇengelköy Park Evler, Konak Etabı satışları devam ediyor!

Çengelköy Park Evler, Konak Etabı satışları devam ediyor!

Selimoğlu ve Demirland ortak projesi olararak Çengelköy”de hayata geçen Çengelköy Park Evleri 65 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor .Projede 27 adet villa ve 73 adet  1+1 den 5+1 e kadar residence daireler ve 116 adet konak dairesi yer alıyor. Satışlarına yeni başlanan Çengelköy Park Evleri Konak Etabı 116 adet 3+1 ve 4+1 bahçe ve çatı  dubleks”ten meydana geliyor.

Geniş bahçe kullanımı

Konak etabının en önemli özellikliği  bahçe ve çatı dublekslerinde oldukça geniş  bahçe kullanımlarının olması .Projedeki evler arazinin eğiminden, kot farkından dolayı hem bahçe hem çatı dublekslerde bahçe kullanımına sahip.Örneğin 218 metrekare bürüt alana sahip bir  çatı  dubleksinin 50 metrekare kendine ait bahçesi ve 13 metrekare terası mevcut..Bahçe dublekslerin büyüklükleri de bürüt  240 metrekare civarında .Ön bahçeler 56 -158 metrekare arası arka bahçeleri de 39-87 metrekare arası değişiyor

  Çengelköy Park Evleri projesinde konakların yanı sıra 27 adet villa ve 73 adet  1+1 den 5+1 e kadar residence daireler yer alıyor. Boğaz manzaralı 65 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen tek proje olma özelliğini taşıyan Çengelköy Park Evleri'nde residence bölümünün kaba inşaatı bitmiş,villalarının da kaba inşaatı bitme aşamasına gelmiş durumda.

Projede teslimlerin  2015 aralık ayında yapılması planlanıyor

“Çengelköy Park Evler fiyat”

Efekta Mimarlık imzasıyla Türkiye”de bir ilk olma özelliği taşıyan projede fiyatlar şu şekilde;

Çatı-Bahçe Dubleksler: 844 bin dolar ila 1 milyon 500 bin dolar arasında

Rezidans daireler: 235 bin dolardan başlayan fiyatlarla

Villalar: 1 milyon 805 bin dolardan başlayan fiyatlarla

Satışa sunuluyor.

“Fark yaratan proje””

İstanbul Boğazı’nın mimari ve estetik görüntüsünü birarada buluşturan, mahalle kültürünü yeniden canlandıracak, komşuluk ilişkilerini yaşatacak olan Çengelköy Park Evleri sosyal donatılarıyla”da fark yaratıyor. Boğaz'dan ilham alınarak hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri projesinde sosyal tesisler, meydan,park, çarşı, yürüyüş alanı, gölet park mevcut.

“Teleferik ile Boğaz”ı geçmek mümkün olacak”

Çengelköypark evleri, Boğaziçi Köprüsü’ne 4,3 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 9,4 km, Çengelköy sahiline 2,2 km, yeni açılacak olan Üsküdar Çekmeköy Metro hattı İstasyonuna 1,8 km, Üsküdar’a ise 7,2 km mesafede bulunuyor.

İş merkezlerine de oldukça yakın. Kavacık 8,2 km, Kadıköy’e 8,0 km, Ümraniye merkeze 3,2 km, Taksim’e 12,5 km, Beşiktaş’a 9,0 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 30,0 km, Atatürk Havaalanı’na 25,0 km, Bağdat caddesine de 10,0 km mesafede. Ayrıca Mecidiyeköy-Altunizade-Çamlıca arasına yapılması planlanan teleferik ile Boğaz’ı teleferik ile geçmek mümkün olacak.

“Türkiye”de bir ilk”

Demirland İnşaat Genel Müdürü Burak Öztürk, İstanbul Boğazı’na hakim konumda olan 65 bin metrekare üzerine yapılacak proje’nin insanlara iyi, kaliteli yaşam alanı ve mutlu bir aile ortamı sunmak amacıyla hazırlandığını belirtti. İstanbul’da Boğaz’a bakan bu büyüklükte başka bir arazinin olmadığını kaydeden Öztürk, “Efekta Mimarlık imzasını taşıyan Proje, mimarisi ile Türkiye’de bir ilk olacak 'dedi.

“Akıllı ev sistemi”

Her villanın içinde asansörlerinin bulunduğuna dikkat çeken Öztürk, tüm villaların son teknoloji otomasyon sistemlerine göre projelendirildiğini ve akıllı ev sistemi ile desteklendiğini kaydetti. Projede yeşil alanların dışında her evin 250 ila 480 metrekare arsasının bulunduğunu, arsadaki bahçe kullanımının da bina sahibine ait olduğunu dile getiren Burak Öztürk, villaların cephelerinin de farklı ve deniz, yeşil alanlar, park, gölet,  görecek şekilde inşa edildiği projede çocuklar için özel alanların da oluşturulacağını söyledi. Öztürk, “Malzeme alternatifleriyle kişiye özel dizayn edilebilecek villalarda müstakil bahçe kullanımlarıyla doğa içinde sakin bir yaşam sunulmaktadır” dedi.

"Çengelköy Park Evleri fotoğraflar"

 

Çengelköy Park Evleri İletişim Bilgileri:

Web: www.cengelkoypark.com

Telefon: 444 2 866

Eren Aşnaz/emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI