23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriCebeci Residence satışa çıktı! 270 bin liradan!

Cebeci Residence satışa çıktı! 270 bin liradan!

İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te inşa edilen Cebeci Residence projesi Sign of the City Awards'ta 'En İyi Çok Katlı Konut' kategorisinde birinci seçildi. Cebeci Residence, Cebeci Group imzası taşıyor.
 
Lansmana özel yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışların başladığı Cebeci Residence projesinde lansman fiyatları 31 Mart'a kadar sürüyor. Cebeci Residence daire fiyatları 270 bin liradan başlıyor.
 
Konut, ticari ünite ve ofislerin yer aldığı Cebeci Residence projesi toplam 126 adet konuttan meydana geliyor. 2 blok halinde inşa edilen Cebeci Residence'ta özel tasarım “bahçe balkonlar” ile gökyüzünde bahçe keyfi sunuluyor. 
 
Cebeci Residence satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. Cebeci Residence teslim tarihi Ağustos 2016 olarak belirlendi.
 
Cebeci Rezidans projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Üniversitelere, okullara, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakın mesafede konumlanıyor. Projede otopark, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar bulunuyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 
 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI