23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriÇanakkale Seramik’ten banyolara asil dokunuş

Çanakkale Seramik’ten banyolara asil dokunuş

Çanakkale Seramik, geçmiş dönem porselenlerinden esinlenerek, günümüzün estetik yorumuyla hayata geçirdiği Lady serisi ile, banyolara klasik, lüks ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. 
 
Gelişmiş üretim teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, yaşam odaklı lüks tasarımlarıyla mekânlara değer katıyor. Geleneksel çizgilerden yola çıkarak tasarlanan Lady serisi, çağımızın estetik yorumu ve dinamizmi ile hayat buluyor. 
 
Renklerin, sanatsal dekorların, üç boyutlu madalyon parçaların özenle bütünleştiği Lady serisi, feminen bir dokunuş ile yaşam alanlarında yerini alıyor. Ayrıca kullanılan özel kaplama sırlarla, seramik yüzeyin ekstra parlak olmasının sağlandığı seri; ışığın yansımasıyla pırıl-pırıl, ışıl-ışıl banyolar yaratarak, tüketicinin beğenisini kazanıyor.
Özel tasarımlarıyla seramik karoda bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, Doğu’nun mistisizmini romantik parlak renklerle birleştirmek isteyenlerden, banyosunun zemininde halı efekti oluşturacak bir döşeme uygulamasını tercih edenlere, özel seçenekler sunuyor. 
 
Aquamarin, kahve, krema ve bej renklerinden oluşan Lady serisi; ayrıca kenar, köşe ve dekorlu duvar karoları ile yer karolarını, 25×25, 25×75 ve 45×45 cm ebatlarıyla yaşam alanlarına taşıyor. 
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI