28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerBüyük Projelerde Ev Almak İsteyenlere Öneriler

Büyük Projelerde Ev Almak İsteyenlere Öneriler

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala:

“Oldukça fazla imkanlar sunan büyük projelerde konut sahibi olmak

isteyenlerin proje ayrıntılarının yanı sıra projeyi hayata geçiren

firmaların hangi lokasyonda, hangi projeleri inşa ettiklerinin incelenmesi

gerekiyor”

Ankara – Başkent Ankara’da her geçen gün büyük projelerin inşasına başlanırken, ev almak isteyenlerin, projeyi hayata geçiren firmaların geçmişlerini ve hayata geçirdikleri projeleri iyi incelemeleri gerektiği bildirildi.

Ankara son yıllarda plazaların, yüksek iş merkezlerinin ve kule konut projelerinin en çok inşa edildiği kentlerden biri oldu. Büyük ölçekli ve sosyal donatı alanlarının da fazla olduğu büyük projeler sayesinde konut sahipleri kaliteli yaşamın kapılarını aralama imkanı buluyor.

Ancak bu kadar çok proje üretilirken konut almak isteyenler doğru tercihi nasıl yapacak? Konut alırken yalnızca projenin detaylarına mı bakmalı, yoksa projeyi hayata geçiren firmanın geçmişi de önemli mi?

Ankara’nın en gözde bölgelerinden birinde yükselen Paladyum Beytepe projesini hayata geçiren Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, inşa edilen her projenin dikkat çekici bir özelliği olduğunu ifade etti.

Sosyal donatı alanlarından malzeme kullanımına kadar büyük projelerde dikkatli ve titiz çalışmalar yapıldığını belirten Pala,  “Büyük ölçekli projelerin Ankara’nın olumlu değişimine etkisi oldukça fazla. Bir kere kentin silueti değişiyor, modern bir yapılaşma ortaya çıkıyor ve konut kültürü gelişiyor. Ancak bu kadar fazla proje üretilirken ev almak isteyenlerin de tabi ki aklı karışıyor. Doğru tercih için iyi bir araştırma yapmak şart” dedi.

-“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz”

Birbiri ardına yapılan projelerde yer alan detayların mutlaka incelenmesi gerektiğini belirten Pala, özellikle büyük projeleri hayata geçiren firmaların geçmiş başarılarının da doğru tercih konusunda önemli bir etkisi olduğunu kaydetti.

Pala, şunları söyledi:

“Her sektörde marka değeri çok önemlidir. Ama bu önem konu inşaat olunca daha da önem kazanıyor. Ziya Paşa’nın “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” sözü oldukça doğru. Tecrübeli ve marka değeri yüksek firmaların yaptığı inşaatlar zaten bugüne kadar yaptığı işlerle kendini gösteriyor. Oldukça fazla imkanlar sunan büyük projelerde konut sahibi olmak isteyenlerin proje ayrıntılarının yanı sıra projeyi hayata geçiren firmaların hangi lokasyonda, hangi projeleri inşa ettiklerinin incelenmesi gerekiyor. Konut almak isteyenlerin marka değeri yüksek, tanınan ve geçmişteki başarılarıyla adından söz ettiren firmaların hayata geçirdiği projelere yönelmesini öneriyorum.”

Büyük projelerde lokasyonun da çok önemli olduğuna vurgu yapan Pala, gelişimini tamamlamış, hatta sıkışmaya başlamış bölgelerden ziyade kentin daha gözde bölgelerindeki projelerin tercih edilmesi gerektiğini bildirdi.

Ankara’nın batı bölgelerinde kurulan yerleşim yerlerinin gelişimini artık tamamladığına işaret eden Pala, “Ankara artık güneye doğru büyüyor. Şehrin en gözde yerleşim bölgeleri artık güneyde yer alıyor. Büyük ve markalı projelerin en çok yakıştığı yerler olan Beytepe, İncek, Çayyolu gibi bölgeler gelişim gösteriyor. Önümüzdeki yıllarda daha da değerlenmesini beklediğimiz bu bölgelerdeki projeleri tercih edenlerin oldukça kazançlı çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

-Paladyum Beytepe-

Uzaltaş AŞ’nin yürüttüğü, Başkent’in ilk çevreci konut kulesi olan Paladum Beytepe 3 bloktan oluşuyor. A blokta butik iş merkezi, caddeye cepheli B blokta ise 110 metre yüksekliğinde 32 katlı konut kulesi yer alacak. 4 ve 5 katlı C blok ise alçak katlarda oturmak isteyenlere hitap edecek.

Projede 110 daire, butik iş merkezinde ise 7 işyeri bulunacak.

Ayrıntılı bilgi için:

Ceren İlbaşı

Uzaltaş AŞ İletişim Danışmanı

RPR Medya AŞ

03122198464

05301782740

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI