29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaSektörden HaberlerBuyaka AVM 2015 sonunda 400 milyon lira ciro hedefliyor!

Buyaka AVM 2015 sonunda 400 milyon lira ciro hedefliyor!

Alışveriş merkezi ve 4 ofis kulesini bünyesinde barındıran Buyaka, üçüncü yıldönümünü ulaştığı 9 milyon ziyaretçiyle kutluyor. 31 bin metrekarelik kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ile 110 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulan ve 160 mağazadan oluşan Buyaka, iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan Ümraniye Tepeüstü’nde konumlanıyor. Buyaka Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, lokasyonu, marka karması, modern mimari yaklaşımı ve 3 bin kişiyi ağırlayabilen kafe-restoran alanları ile Anadolu yakasının en prestijli alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. 
 
Buyaka’nın kuruluşundan bu yana hedeflenen rakamları yakaladığına dikkat çeken Buyaka Alışveriş Merkezi Müdürü Leyla Özdemir, “Alışveriş merkezimize yönelik yaptığımız faaliyetlerimizle hem hedeflerimize ulaştık hem de istediğimiz noktaya geldik. Her yıl daha da artan aylık ortalama 670 bin ziyaretçi ağırlıyoruz. 2014 yılında hedefimiz olan 360 milyon TL ciro ve yıllık 9 milyon liralık ciroyu yakaladık. Dolayısıyla cirosal anlamda da kapı girişlerinde de hedeflerimize ulaştık. 2015 yılsonu hedefimizi ise yıllık 9.5 milyon ziyaretçi sayısına ve yıllık 400 milyon TL ciroya ulaşmak olarak belirledik. Alışveriş merkezimiz 1.500 kişiye istihdam sağlıyor. Ofis bloklarında ulusal ve uluslararası kurumsal firmalar yer almaktadır ve bu firmalarda yaklaşık 7 bin beyaz yakalı bulunmaktadır” diye konuştu.
 
Ünlü markaları ağırlıyor

Dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden Bilfinger Real Estate’in kiralama ve yönetimini üstlendiği Buyaka Alışveriş Merkezi, Anadolu Yakası’nda daha önce bulunmayan markaları biraraya getirmeye devam ediyor.

Yüzde 100 doluluğa sahip olan Buyaka, Zara, MassimoDutti, Lacoste, Gant, TommyHilfiger, Yargıcı, Mudo, Clark’s, BeymenClub, Superstep, Camper, Sephora, B&GStore, StrideRite, Campanola, Nautica, Enplus, Stefanel, Tchibo, ZaraHome, SportsWorks, Benetton, The North Face, BarçınSpor, CinemaPink, Kotonkids, ToyzzShop, AdidasKids,Cacharel,Funlab, Mygym, Gap gibi markaları bünyesinde barındırıyor.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI