24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBulvar İstanbul'dan kaçırılmayacak fırsat!

Bulvar İstanbul’dan kaçırılmayacak fırsat!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. Bulvar İstanbul projesi 3 etap halinde yükseliyor.

İki etap 15 bloktan oluşan Bulvar İstanbul projesinde 2+1’den 5+1’e kadar her ihtiyaca ve arayışa yönelik 1.555 daire bulunuyor. Toplam 37 kattan her ihtiyaca yönelik 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tiplerinden oluşan Başakşehir’in ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans’ta ise 165 daire yer alıyor.

Bulvar Rezidans, Göl ve Bulvar etapları ile toplam 1720 adet konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. Projede Göl ve Bulvar etaplarının 2016 yılının ilk çeyreğinde, rezidans etabının ise 2016 yılının 3. çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Bulvar İstanbul projesi göletlerin, şelalelerin, kamelyaların, lavanta ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanlarının yanı sıra renkli sosyal yaşamı ile de dikkat çekiyor. Projede yer alan terapi merkezinde Türk Hamamı, sıcak su havuzları, Zen odası ve su ile terapi odası bulunuyor. Bulvar İstanbul projesinde kütüphane, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon – lounge alanları, çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri, sıcak su havuzları da diğer ortak kullanım alanlarını oluşturuyor.

Bulvar İstanbul daire fiyatları!

2+1 daireler 387 bin TL ile 545 bin TL, 

3+1 daireler 433 bin TL ile 559 bin TL, 

4+1 daireler 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişiyor.

Bulvar İstanbul'un son ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor. Kalan peşinat miktarı ve banka kredileri 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI