28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriBulvar İstanbul'da taksitlerinizi 1 yıl erteleyin!

Bulvar İstanbul’da taksitlerinizi 1 yıl erteleyin!

Başakşehir bölgesinde Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi’nin merakla beklenen yeni etabı rezidans bloğu için talep toplanmaya başlandı. 37 kattan oluşan Başakşehir’in ilk rezidans projesinde 165 daire yer alıyor.

Bulvar İstanbul’un yeni etabı Rezidans Bloğu

Başakşehir’in merakla beklenen rezidans kulesinde 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tipleri bulunuyor. Başakşehir’de rezidans hizmetlerinin verileceği ve akıllı ev sistemlerinin bulunduğu ev konsepti olarak bir ilke imza atılan rezidans projesi TEM Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, metro, 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent, yapımı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerine yakınlığı sayesinde lokasyon itibari ile de avantajlı bir konumda yer alıyor.

Taksitinizi 1 yıl erteleyebilirsiniz

Başakşehir’de ilklere imza atılan Bulvar İstanbul’un rezidans etabı için de daha önce uygulanmayan 1 yıl taksit ötelemeli ödeme planları sunulacak.

Yüzde 75 yeşil alan

Yüzde 75’i yeşil alandan oluşacak Bulvar İstanbul’un Kule Rezidans’ından göletler, şelaleler, lavanta ve gül bahçelerinden oluşan Bulvar İstanbul’un peyzaj çalışmaları keyifle izlenebilecek.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI