20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriBulvar İstanbul'da dairenizi şimdi alın taksitlere 1 yıl sonra başlayın!

Bulvar İstanbul’da dairenizi şimdi alın taksitlere 1 yıl sonra başlayın!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesinde satış süreci devam ediyor. Bulvar İstanbul projesi 3 etap halinde yükseliyor.
 
Başakşehir'de yer alan Bulvar İstanbul projesinin İki etabı 15 blok halinde 1.555 adet konuttan Bulvar Rezinda etabı ise 37 katlı tek blok halinde toplam 165 adet daireden meydana geliyor.
 
Bulvar İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon, 7 oda 1 salon ve dubleks daire tiperinde dizayn edildi. Projede kampanyalı ödemelerle satış süreci devam ediyor.
 
Bulvar İstanbul daire fiyatları!
2+1 daireler 387 bin TL ile 545 bin TL, 
3+1 daireler 433 bin TL ile 559 bin TL, 
4+1 daireler 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişiyor.
 
Bulvar İstanbul'un son ödeme kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ödeniyor. Kalan peşinat miktarı ve banka kredileri 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. 
 
Bulvar İstanbul projesinde kütüphane, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon – lounge alanları, çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri, sıcak su havuzları, geniş peyzaj alanları, Türk Hamamı, Zen odası ve su ile terapi odası gibi imkanlar bulunuyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI