28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriBulvar İstanbul metrekaresi 2 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Bulvar İstanbul metrekaresi 2 bin 400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Emlak Konut GYO’nun, Şubat 2013’te yapılan Başakşehir-Ayazma’daki 3. Etap İhalesi’ni kazanan Özülke-Özkar Ortak Girişimi’nin bu ihale neticesinde hayata geçireceği Bulvar İstanbul projesi, 31 Ekim’de Çırağan Sarayı’nda düzenlenen ve Özülke-Özkar Ortak Girişimi İcra Kurulu Üyeleri Bilal Aydoğan ve Fatih Özcan ile, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum’un da katıldığı lansmanla basına tanıtıldı.

Adını önündeki bulvardan aldı
Toplam 110 bin metrekare arsa alanına sahip olan Bulvar İstanbul projesi, adını iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restaurant ve cafe'nin bulunduğu, yoğun ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından aldı.

BASIN TOPLANTISINI
İZLEMEK İÇİN
TIKLAYIN…

400 daire satıldı bile!
Resmi satışları başlamadan 400’ün üzerinde dairesi satılan Bulvar İstanbul projesi, 2600 yatak kapasiteli 11 ihtisas hastanesinin bulunduğu Sağlık Kent, Bulvar İstanbul projesinin yanında yer alıyor. Ayrıca yapımı süren ve kamuoyunda “3’üncü köprü” olarak bilinen Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, metro ve Atatürk Olimpiyat Stadı ile aynı lokasyonda yer alan BULVAR İSTANBUL’ un, TEM Otoyolu’na yakınlığı da projeye değer katıyor.

“Bölgeye talep artıyor”
Özülke – Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan; “Başakşehir altyapı ve ulaşım imkanları olarak şehir ve bölge planlama açısından değerlendirildiğinde İstanbul'da en iddialı bölgelerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Deprem açısından güçlü zemini, planlı yapılaşma ilkesi esas alınarak projelendirmelerin yapılması, ulaşım açısından TEM, 3. Köprü Yolu, metro gibi önemli aksların merkezinde bulunması ile bölge her geçen gün daha fazla talep görüyor” açıklamasında bulundu.

“Projeye ilgi büyük”
Özülke – Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özcan ise, Başakşehir-Ayazma'nın yakın zamanda yatırımcılara şehrin en iyi prim getirisi sağlayacak yeri olduğunu belirterek, taşıdığı lokasyon değeri, ana arterlere bağlanan önemli bağlantı yolları, bölgede geliştirilen SağlıkKent, Olimpiyat Stadı, 3.Köprü ve Kanal İstanbul projeleri ile konut yatırımcısının büyük ilgisini çektiğini belirtti.

30 ayda teslim edecekler
İki etapta 23 blokta toplam 1558 daireden oluşan Bulvar İstanbul projesinde 3 adet 1+1, 596 adet 2+1, 786 adet 3+1, 157 adet 4+1, 15 adet 5+1 ve bir adet de 6+1 daire mevcut. Daire büyüklüklerinin 82 metrekare ile 277 metrekare arasında değiştiği Bulvar İstanbul projesinde ortalama metrekare satış fiyatları ise 2 bin 400 TL. Bu fiyat dairenin şerefiyesine göre değişebiliyor. Tamamlanana kadar yüzde 70 ilâ 80 prim yapacağı öngörülen Bulvar İstanbul projesinin teslim tarihi olarak 2016 yılının ikinci çeyreği öngörülse de firma projeyi 30 ayda teslim etmeyi hedefliyor.

Sosyal alanlarda her şey düşünüldü
Projede toplu yaşam alanlarında sosyalleşmenin sağlanması için oluşturulan aktivite alanları dikkat çekiyor. Kültür merkezinde bulunacak özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon – lounge alanlarına kadar düşünülen pek çok ince detay, projeye ayrı bir değer katıyor. Projenin en dikkat çekici detayları arasında özellikle çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri ve sıcak su havuzlarının da yer alması bulunuyor. Bulvar İstanbul projesinde ayrıca bir okul ve bir cami de yer alacak.

Proje Künyesi
Proje adı:  Bulvar İstanbul
Firma:  Özülke-Özkar Ortak Girişimi, Emlak Konut GYO
Arsa alanı:  110 bin metrekare
Daire büyüklükleri:  82-277 metrekare
Daire tipleri:  1+1’den 6+1’e kadar
Bulvar İstanbul nerede:  Başakşehir-Ayazma
Bulvar İstanbul fiyat:  Ort. metrekare fiyatı 2 bin 400 TL
Bulvar İstanbul teslim tarihi:  2016 ikinci çeyrek
Bulvar İstanbul satış ofisi iletişim
444 66 10
www.bulvaristanbul.com.tr

Bulvar İstanbul projesine nasıl gidilir?


Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Bulvar İstanbul

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI