16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBrandium Ataşehir'de 30 ay sıfır faiz! 307 bin TL'ye!

Brandium Ataşehir’de 30 ay sıfır faiz! 307 bin TL’ye!

Brandium Ataşehir
 
1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin sunulduğu Brandium Ataşehir'in altında 250 adet mağazadan oluşan bir alışveriş merkezi de hizmet veriyor. Brandium Ataşehir projesi Emay İnşaat ve Erko Group tarafından hayata geçiriliyor. 
 
120 bin metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Brandium Ataşehir'de toplam 1.150 konut yer alıyor. Konut bedelinin yüzde 50'si peşin, geri kalan yüzde 50'si için 30 ay 0 faiz imkanı sunan Brandium Ataşehir'de yüzde 50'lik miktarı 1 yıl sonraya erteleme olanağı da mevcut.
 
Brandium Ataşehir Fiyatlar
 
Brandium Ataşehir'de stüdyoların en düşük fiyatı 307 bin TL, 1+1 evlerin en düşük fiyatı 593 bin TL, 2+1 evlerin en düşük fiyatı ise 830 bin TL olarak açıklandı. 5 yıldız 2 otelin de yer aldığı Brandium Ataşehir'de konut teslimleri 31 Aralık'ta başlayacak.
 
Brandium Ataşehir Sosyal Alanlar
 
Açık ve kapalı otoparkın bulunduğu Brandium Ataşehir'de 24 saat kamera kontrollü güvenlik de bulunuyor. Toplantı ve partiler için özel alanların ayrıldığı Brandium Ataşehir'de yürüyüş parkurları, açık tenis kortu, seyir ve dinlenme alanları sıralanıyor.
Toplantı ve partiler için özel alanların ayrıldığı Brandium Ataşehir'de yürüyüş parkurları, açık tenis kortu, seyir ve dinlenme alanları sıralanıyor
 
Brandium Ataşehir içerisinde; özel sipariş servisi hizmeti, vale, 24 saat resepsiyon, konsiyerj, spa, anaokulu, yemek servisi, spor tesisi ve kuru temizleme yer alıyor. Tavan yüksekliği 3.40 metre olan Brandium Ataşehir'de deniz manzaralı farklı tiplerde daireler de bulunuyor.
 
 
Brandium Ataşehir İletişim Bilgileri;
 
 
 444 1 200

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI