27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBomonti Business Center'da metrekare 5 bin dolar

Bomonti Business Center’da metrekare 5 bin dolar

Bomonti Business Center
 
102 m ulaşan yüksekliği bulunmaktadır. 5 bodrum kat, 1 zemin kat, 1 asma kat ve 22 ofis katından oluşmaktadır. Zemin katta tüm yan hizmetler mevcuttur. Asma kat içinde 5, zemin kat içinde 5, ofis katları içindeyse 4 bağımsız bölümden oluşmaktadır. Kapalı ve açık olmak üzere toplam 205 araçlık otoparka sahiptir.
 
Çevreye duyarlı teknojilerle tasarlanan, cephe kaplamasında teknolojinin en son ürünlerinden panel alüminyum cam doğrama cepheyle hayata geçecektir.
 
Bomonti Business Center Özellikleri
 
Toplam Kapalı Alan: 27.817 m2
Toplam Satılık Ofis Alanı: 20.816 m2
Bina Verimlilik Oranı: %82
Su Arıtma Sistemi: Klor dozlama ve kum filtresi arıtma sistemi
Kat Yüksekliği: 4m
Asansör Sistem bilgileri: 5 Adet 1500 kg yolcu asansörü (Mitsubishi marka hızlı asansör), 2 Adet Acil Durum Asansörü, 1 yangın asansörü, 2 adet panoramik asansör
Yangın Sistem Bilgileri: Tüm bina içinde spinkler sistemi ve katlarda yangın üniteleri
Isıtma – Soğutma / Havalandırma Sistem Bilgileri: 33 borulu su soğutmalı VRV klima ile kat bazında ısıtma soğutma yapılacaktır. Her katta konumlandırılacak taze hava üniteleri ile kat bazlı havalandırma yapılacaktır. Otopark, ofis ve ortak alanlarda spinkler sistem ve duman tahliye sistemi bulunmaktadır. 1.5 günlük kullanma suyu deposu ve yönetmeliklere uygun yangın suyu deposu. Yangın merdivenleri. Esnek metrekare seçenekleri ile verimli bir kullanımı size sunmaktadır.
 
Bomonti Business Center nerede?
 
Yeni açılan Dolmabahçe-Bomonti tüneli sayesinde Bomonti'den Dolmabahçe'ye sadece 4 dakikada gidebiliyorsunuz. Piyale Paşa tüneli sayesinde E5 ve TEM'e sadece 5 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Bu bağlantı yolları sayesinde kolaylıkla Boğaziçi köprüsü veya Fatih Sultan Mehmet köprüsüne çıkabiliyorsunuz. Metro durağına olan yürüme mesafesiyle de etrafınızdaki semtlerle adeta komşu oluyorsunuz. Ayrıca, Maçka, Nişantaşı, Çağlayan, Mecidiyeköy ve Taksim gibi iş, kültür-sanat, spor, kongre, alışveriş ve eğlence merkezlerine yakınlığıyla projenin değerini ön plana çıkarıyor. Kabataş ve İDO iskelesine 5 dakika, Çağlayan'daki Avrupa'nın en büyük adalet sarayına 6 dakika, Memorial, Şişli Etfal gibi özel ve devlet hastanelerine ise 6-7 dakikalık mesafesiyle İstanbul'un olanakları A'dan Z'ye elinizin altında.
 
Bomonti Business Center Ne zaman Teslim edilecek?
2013 yılının Ekim ayında projenin teslim edilmesi planlanıyor.
 
Bomonti Business Center Fiyat
 
Projede Metrekare bazında birim fiyatları  5 bin dolardan başlangıç gösteriyor.  Ofislerin fiyatları ise  950 bin dolardan  başlıyor.
 
Bomoti Business Center İletişim
 
444 44 96
 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI