28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriBoğaz manzaralı daireler 183 bin TL'den başlıyor

Boğaz manzaralı daireler 183 bin TL’den başlıyor

Mim İnşaat A.Ş. “Boğaza Sıfır Konutlar” sloganıyla başlattığı Porto Mare 3 projesi 6100 metrekare arsa alanına sahip. Bölgeye doğalgazın gelişiyle yaz ve kış oturulabilecek Porto Mare 3 ‘ün mimari tasarımında bu kez de taş ön plana çıkıyor.

İlk iki projeye göre oldukça cazip avantajlar sunan Porto Mare 3 Çanakkale boğazına 100metre mesafede yükseliyor. Kepez Limanı ile Dardanos arasındaki sahil yolu üzerinde,boğaza sıfır olarak konumlanıyor. Çanakkale merkeze 5 km, Kepez merkeze 1 km, Dardanos merkeze 1km uzaklıktadır.

Porto Mare 3'te sosyal alanlar 

Bünyesinde, yetişkin ve çocuk havuzları, Jakuzi, Su dansı gibi su oyun alanları, her daireye özel otopark, dinlenme alanları ve kapalı seyir teraslarını barındırıyor. Porto Mare 3’de konut sahibi olanlar, taşın ve denizin keyfini hem yaz hem de kış, tatildeymişçesine yaşayabilecekler.

Daire alternatifleri 

Toplam 44 konuttan oluşan Porto Mare Çanakkale ‘de 1+1 bahçe veya seyir terası, 2+1 bahçe veya seyir terası ve 3+1 seyir terası seçenekleri kullanıcıya sunuluyor. Doğalgaz sistemi ile dileyenlerin hem yaz hem de kış yaşayabileceği Porto Mare 3, kullanıcısına mutlu bir yaşam vaadediyor.

Porto Mare 3'de fiyatlar

1+1 dairelerin satışı tamamlandı. 

2+1 183 bin TL ile 200 bin TL arasında 

3+1 255 bin TL ile 260 bin TL arasında değişen  fiyatlarla satışta. 

Finansbank ve İşbank ‘tan Mortgage kredi anlaşmasıyla konutların % 75 ’ine kredi kullandırılabiliyor.

Projenin Nisan 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI