23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBizim Evler 7'de 24 ay faizsiz taksit imkanı!

Bizim Evler 7’de 24 ay faizsiz taksit imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 7 projesiyle sektördeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 532 konut ve 43 ticari ünitenin yer aldığı proje Ispartakule'de bulunuyor. Göl ve deniz manzarasına sahip konumuyla dikkat çeken projede spartakule’yi zirveye taşıdı. Projenin yarısının satıldığı Ispartakule Bölgesinde ki Bizim Evler 7, yatırımcının ilk tercih ettiği proje oldu. İhlas Yapının şu ana kadar sayısız konut yaptığını belirten vatandaşlar, Bizim Evler’in 1’den 7’ye kadar proje geliştirmesinde kalite ve güvenin yattığını kaydettiler. 

Ulaşım olanakları açısından avantajlı bir konumda yer alan Bizim Evler 7 Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey – Halkalı, Ispartakule,  Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahı, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin lokasyonunda yer alması, “Yeni Şehir” olarak lanse edilen Ispartakule’yi kazanç ve cazibe merkezi haline getiriyor. 

TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7’de konut teslimlerinin ise 2017 içerisinde yapılması hedefleniyor.

Tüketiciler tarafından yoğun ilgi gören projede fiyatlar 404 bin TL’den başlıyor.

Bizim Evler 7 fiyat listesi

2+1 daireler 404 bin TL'den

3+1 daireler 526 bin TL'den

4+1 daireler 628 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Bizim Evler 7 projesinde nakit alımlarda yüzde 5 indirim imkanı bulunuyor. Vade farkı ödemek istemeyenler için 24 ay sıfır faizli taksitlendirme yapılabilen projede 120 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI