19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBizim Evler 7 satışa çıktı!

Bizim Evler 7 satışa çıktı!

İhlas Yapı imzası ile yükselen Bizim Evler projesi, Bizim Evler 7 ile devam ediyor. 532 konuttan oluşacak projede ayrıca 43 adet de ticari alan yer alıyor.

Bizim Evler 7 projesinde bulunan satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

Göl ve deniz manzarasına sahip konumuyla dikkat çeken projede 28 Mart Cumartesi günü satışlar başladı. Lansman dönemine özel fiyatların geçerli olduğu proje, tüketiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Bizim Evler 7 projesinde lansman dönemine özel metrekare fiyatları 3 bin TL.

Bizim Evler 7 projesinin de içerisinde bulunduğu “Yeni Şehir” olarak lanse edilen Ispartakule Kuzey Marmara Otoyolu, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı, muhtemel Kanal İstanbul güzergahı, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin lokasyonunda yer alması nedeniyle cazibe merkezi haline geliyor.

Bizim Evler 7, şehir içi ulaşım açısından da avantajlı bir noktada yer alıyor.Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey – Halkalı, Ispartakule,  Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek.

Bizim Evler 7 projesinde daire teslimlerinin Eylül 2017'de yapılması planlanıyor. 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI