28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerBizim Evler 6'da, %1 KDV avantajı!

Bizim Evler 6’da, %1 KDV avantajı!

İhlas Yapı'nın Bizim Evler olarak hayata geçirdiği projelerin 6. sı olan Bizim Evler 6, yüzde 1 KDV avantajı, yüzde 5 peşinat ve alternatif ödeme planlarıyla satışa sunuldu. Geniş ve ferah dairelere seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 407 bin liradan başlıyor. 
 
Isparatakule'de hayata geçirilen Bizim Evler 6'kaba inşaat tamamlandı. Sona yaklaşan projede çalışmalar hızla devam ederken, daireler için düzenlenen cazip kampanyada yüzde 5 peşinat ve 120 aya kadar uygun faiz oranları ile kredi kullanımı şeklinde çeşitli ödeme planları yer alıyor.  
 
2+1 daireler 407 bin TL. den,
3+1 daireler 488 bin TL. den,
4+1 daireler 641 bin TL. den
5+1 daireler 946 bin TL. den 
Dükkanlar ise 560 bin TL. den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
Bizim Evler 6 projesinde kampanya kapsamında;
Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim, 
Yüzde 5 peşinat ile 120 aya kadar kredi imkanı,
12 aya kadar da vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.
 
Bizim Evler 6, 120 dönümlük arsa alanı ile site sakinlerine daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor. Üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları, açık hava sineması, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, ana okulu ve kreşleriyle, aile öncelikli yaşam anlayışını taçlandırıyor.
 

Kolay ulaşım

İstanbul'un en planlı ve kontrollü gelişen uydu kenti Ispartakule, çalışmaları başlayan Metro hattı ile oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Ispartakule Metro durağının önünde yer alacağı Bizim Evler 6 bölgenin yeni merkezi olacak. Bizim Evler 6 projesinin güneyinde konumlanan dükkanların, hemen önünde yer alacak Metro durağı ile şehrin bir çok noktasına kolay ulaşım imkanı sağlanacak. 
 

Kanal İstanbul projesine komşu 

Ispartakule'de 3 bin 500 daire teslim eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile konut sayısını toplamda 5 bine çıkartıyor.  İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Köprü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı, Avrupa ve Ortadoğu'nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, "Yeni Şehir" olarak lanse edilen Ispartakule'yi cazibe merkezi haline getiriyor. Proje çalışmaları hızla devam eden Kanal İstanbul'un muhtemel güzergahının Ispartakule'ye komşu olması bölgenin önemini bir kat daha da arttırıyor. 
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ.

Nilay Eker Kırcı / Emlakdream.com

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI