22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYeni ProjelerBiz bu projede 'Benim evim' hissiyatı vermek istedik!

Biz bu projede ‘Benim evim’ hissiyatı vermek istedik!

Sancaktepe'de hayata geçirilen Sinpaş Aydos Country tanıtım toplantısında, Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk projenin detayları hakkında bilgi verdi ve “Biz müşterilerimize, Anadolu Yakasında, çevreyle iç içe, ekolojik dengeyi koruyabilecek, çocukların keyifle, huzurlu bir şekilde yetişebilecekleri bir proje sunuyoruz” dedi.

Teslim tarihi Mayıs 2017

“Toplam arsa büyüklüğümüz 50 dönüm. Projenin içersinde 914 tane konutumuz var. 1+1’den 4+1’e kadar değişik alternatifler sunuyoruz. Metrekare olarak da 68 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. Projemizin teslim tarihi ise Mayıs 2017.”

Country tarzı bir yaşam

“Biz projemizi gerçekleştirirken ormanında etkisiyle, müşterilerimize country yaşam tarzını sunmak istedik. Bunu da sunarken, mimaride, yine orman konsepti içersinde yer alan renkleri tercih ettik. Aynı zamanda projemizin belli noktalarında doğal taş görünümlü kaplamalar, yine orman renkleri kullandık. Proje içersinde manolya rengi, kiremit rengi, koyu yaprak rengi kaplamalar var. Yine projede 4+1’lerimiz var, bizim köşkler. Köşkleri de doğal ahşap görünümlü kaplamalarla gerçekleştirdik. Mimari anlamda da country yaşam tarzını müşterilerimize sunuyoruz.

Bunun en büyük avantajı;genellikle projelere baktığımız zaman birbirini tekrar eden evlerden oluştuğunu görüyoruz. Biz bu projede “Benim evim” hissiyatı vermek istedik. Proje içersinde yürürken, dolaşırken, spor yaparken birbirini tekrar eden evler görmüyorsunuz. Evlerinizin altında geçişler, köprü yolları var. Yine arklar, su yolları mevcut. Yürüyüş yaparken, koşu yaparken su da size eşlik etmiş olacak. Bu da bir keyif katıyor projemize.

Sadece dışarıda değil, iç mimaride de country yaşam tarzını müşterilerimize sunacağız. Salon döşemeleri doğal taş renginde olacak. Mutfak, banyo döşemeleri, iç dekorasyonları yine doğanın renklerinden tercih edip, müşterilere sunacağız.”

Dalından kopartıp, meyve yeme imkanı mevcut

“Biz, orman dokusunu, country yaşam tarzını projenin içine de taşımak istedik. Yine proje içersinde çeşitli meyve ağaçları bulunacak. Böğürtlen, kuş üzümü, çilek, elma gibi. Bunlar yılın 12 ayı boyunca Aydos Country içinde yer alacaklar ve çocuklar olsun, büyükler olsun, dalından kopartıp meyve yeme imkanlarına sahip olacaklar.”

Çocuklar da çok önemli

“Çocuklar da çok önemli tabi bizler için. Onların da burada, doğal bir yaşam içersinde, doğayı deneyimleyerek büyümelerini sağlamak istiyoruz. Yine çocuklara, farklı yaş grupları için çocuk oyun alanlarımız, çocuk parklarımız mevcut. Yine doğadan esinlenen ahşap evlerimiz var. Yine burada, bol oksijenli bir ortamda çocular eğlenceli bir şekilde büyüyecekler.

Aydos Country içersinde hobi bahçeleri var. Sadece görsel anlamda değil, biz, hem çocuklarının gelişimleri anlamında, hem kendi hobilerini gerçekleştirmek anlamında hobi bahçeleri yaptık.

Projemizin çatı katlarında, her eve verebileceğimiz seviyede belli alanlarda bahçeler oluşturduk. Bu bahçelerde insanlar meyve yetiştirebilecekler, domates, salatalık yetiştirme imkanları olacak. Bu da projemize artı bir değer katacak.”

Geniş kapsamlı bir kulüp binası

“Sinpaş Aydos Country içersinde çeşitli sosyal aktivite alanlarımız ve ticari üniteler de mevcut. Bu tanıtım toplantısının yapıldığı bina kulüp evi olacak. Bu kulüp evi içinde de fitness, wellness alanımız yer alacak. Yine ticari anlamda market, kuaför, restourant, kuru temizleme, kreş gibi çeşitli sosyal aktivite alanlarımız var. Yine açık spor alanlarımız mevcut.

Yine bu kulüp evi içersinde, kapalı yüzme havuzu, spa, wellness alanımızı da müşterilerimizin hizmetine sunmuş olacağız.”

Aydos gölünde balık tutabilme imkanı

“Aydos Country’nin hemen dışındaki Aydos Ormanı içersinde bize çok yakın Aydos Gölü var. Ve tamamen doğal bir göl. Bu göl içersinde balık tutabiliyorsunuz, dışarıya da açık. Mesire yerleri var. Göl kenarında koşu yapma imkanı var. Yine gölün içersinde sandallarla gezme imkanıız var. Gerek orman içinde, gerek göl kenarında her türlü doğal hayatı geçirme imkanınız mevcut.”

Lansmana özel avantajlar

“Dediğim gibi projemiz Mayıs 2017’de teslim edilecek ve lansmana özel çeşitli avantajlarımız var. Müşterilerimize % 10 + % 5 indirim imkanı sunuyoruz. Bu büyük bir avantaj.

Ayrıca müşterilerimize alternatif ödeme planları sunabiliyoruz. Mesela 10.000 TL peşinatla müşterilerimiz hemen ev alabiliyorlar. 8 ay sonra yüzde 15’lik bir ödemesi var. 17 ay sonra yüzde 15’lik bir ödemesi ve geriye kalan bakiyesini de 29 ayda ödeyebiliyorlar.

Aylık taksitleride 30 ay boyunca binde 7 oranlarında ödeme imkanı mevcut. Bunun en büyük avantajı, Sinpaş lansman koşullarında ve kendi finansal kaynaklarıyla oluşturabilecekleri bir ödeme planı. Dolayısıyla banka kredisi yok. Sabit taksitlerle ödenecek, vade farkı yok. Bu da müşterilerimiz için büyük bir avantaj.”

Aydos Country iletişim

Web: www.aydoscountry.com

 

Haber: Cem Ertuğrul

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI