28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerBir günde “Modül Ev” lerini kuruyor!

Bir günde “Modül Ev” lerini kuruyor!

Tatilini kendi yazlığında geçirmek isteyenler için “Modül Ev” süper bir öneri. Vefa markası Steelife, modül konut sistemleriyle hayalleri süsleyen evlere bir günde sahip olma imkanı sağlıyor.

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları sonucunda geliştirilen taşınabilir, sökülebilir ve yeniden monte edilebilir Modül Ev’in estetik, konforlu, modern ve güvenli bir ev olduğunu kaydetti. Modül Ev’in kalıcı yaşam alanlarının konfor ve estetiğine sahip olduğunun altını çizen Aydın, 12 farklı standart tipte üretilen evlerin istenirse kişiye özel olarak tasarlanabildiğine de dikkat çekti. Hızlı bir üretimin ardından kurulumun gerçekleştirildiğini söyleyen Aydın, “İsteğinize göre projelendirilebilen Modül Evinize hayal bile edemeyeceğiniz zaman ve maliyet tasarruflarıyla sahip olabilirsiniz. Üretim süreci modeline göre 1 hafta ile 10 gün arasında sürüyor. Montaj süresi ise projeye göre 1 ila 5 gün arasında değişebiliyor. Evlerin fiyatı ise şöyle; alt katta bir oda, mutfak, banyo ve tuvalet, üst katta ise teras ile birlikte bir yatak odası, banyo ve tuvaletten oluşan iki katlı 52 metrekarelik bir modül evin fiyatı 47 bin liradır” dedi.

Üç kat olarak kurulabiliyor

Üretimin teknolojik, bilgisayar kontrollü ve çok hızlı yapıldığını dile getiren Aydın, Modül Ev’in üretiminin neredeyse tamamının fabrikada tamamlandığını kaydetti. Yeni nesil bir yaşam alanı olan Modül Ev’in hafif çelik konstrüksiyondan oluşan taşıyıcı sisteme sahip olduğunu kaydeden Mimar Bülent Aydın, her bir modülün, duvar, çatı ve tabanlarında uygulanan ısı ve ses izolasyonlarının üst seviyede olduğunu bildirdi. Aydın, “Modül Ev, sunduğu yalıtım avantajı ve yüksek yangın dayanımı sayesinde farklı iklim koşullarında ve her türlü coğrafyada başta konut olmak üzere yurt ve otel amaçlı olarak da kullanılabiliyor” dedi.

Modül Ev’de soğutma ihtiyacı için klimaların, ısıtma ihtiyacı içinse elektrikli radyatörlerin kullanıldığını söyleyen Aydın, “Her bir modülün kendine ait bir su ve elektrik tesisatı sistemi bulunuyor. Üst üste maksimum 3 modül kullanılabiliyor. Yatayda ise farklı birleşimler olabiliyor. Modüllerin kendi tabanı olduğundan zeminde her hangi bir betona ihtiyaç duyulmuyor. Zemine göre ayarlanabilir ayaklar kullanılabiliyor. Ayrıca modüllerde kullanılan standart tipteki banyo ve mutfak bölümleri de tasarımı belirleyen önemli bir unsur” diye konuştu. 

Sökülüp taşınabiliyor

Modül Ev’in belirli bir süre kullanıldıktan sonra istendiğinde başka bir yere kamyon ya da TIR aracılığıyla rahatlıkla taşınıp yeniden kullanılabildiğine de dikkat çeken Bülent Aydın, Modül Ev’in sipariş üzerine üretildiğini ve yıllık kapasitelerinin 5 bin adet olduğunu sözlerine ekledi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI