24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBeyttürk İnşaat Bursa ve İstanbul'a 3 bin 500 konut inşa edecek!

Beyttürk İnşaat Bursa ve İstanbul’a 3 bin 500 konut inşa edecek!

Yalavo'da 5 projenin satışlarını sürdüren ve Bursa, İstanbul'da yeni projelerine başlayacak olan Beyttürk İnşaat 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Gayrimenkul Zirvesi'ne katıldı. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'in sorularını yanıtladı.
 
 
Beyttürk İnşaat Arap ülkelerinde Körfez ülkelerinden en çok tanınan Türkiye'nin en büyük inşaat şirketlerinden birisi. Özellikle Yalova bölgesinde projelerimiz ağırlıklı şuanda. 5 adte projemiz var Yalova bölgesinde. Bu zamana kadar yaklaşık 5 yıldan beri Arap ülkelerinde bütün pazarlama stratejilerimizi gerçekleştirdik. Bu ülkelerde Türkiye'de en çok konut satan şirketlerin başında geliyoruz. 
 
Bu Arap formu her sene yapılan bir forumm. Geleneksel hale geldi artık. Biz şuana kadar çok memnunuz. 200'ün üzerinde milyoner değil milyarder yatırımcı geldi ve büyük çapta alımlar gerçekleştiriyorlar. Bizde çok büyük yaklaşık 2 3 tane bloğumuzun ön rezervasyonlarını gerçekleştirdik. Gayet güzel çok verimli gidiyor. 
 
Beyttürk İnşaat'ın yaklaşık 50 tane satış danışmanı bulunmaktadır. Bu satış danışmanlarının birçoğu Arap vatandaşlarından oluşuyor. Bütün pazarlamam çalışmalarımız şuanda Körfez ülkelerine çok ağırlıklı şekilde devam ediyor. Beyttürk İnşaat belki Türkiye'de çok fazla duyulmadı ama Arap ülkelerinde çok fazla duyulan Türkiye'deki ilk iki üç şiretin başında geliyor desem yeridir. 
 
Projelerimizden biri Dreamland projesi. 36 adet lüks villadan oluşuyor. Onun akabinde Miatermal projesi var. Bu projede 64 tane dubleks daire. Ondan sonra asıl Beytepe projemiz var. Beytepe projemiz 350 konut, Beytepe Plus 180 konut ve Beyttürk Orman projemiz 270 adet konuttan meydana geliyor. Konut stoğumuzun birçoğunu erittik desek doğrudur. Yaklaşık şuanda elimizde bütün toplam projelerde 65 70 konutumuz kaldı.
 
Haziran 15'i bekliyoruz. O tarihle beraber çok büyük lansmanlarımız gerçekleşecek. Bir tanesi İstanbul'da bir tanesi Bursa'da. Bursa'da 2 bin 2 bin 500 civarında bir konut projemiz gerçekleşecek. Otel rezidans villa ve aqua parkların olduğu karma bir proje. İstanbul'da ise şuanda ön anlaşmalarını yaptığımız Ispartakule ve Kağıthane'de projelerimiz var. Ispartakule'de 750 dairelik bir projemiz var. Kağıthane'de ise 200 konutluk butik bir proje yapacağız.
 
1980'li yıllardan itibaren Arap yatırımcıları ele almak gerekiyor. 80'ler ile 90'lar arasında aslında biraz kıpırdanma olmuştu. 2002'te kadar durgun bir döneme girdik. 2002'den sonra aslında çok yükselen bir ivmeyle devam ettik. 2008 dünyanın her yerinde yaşanan krizler olmasına rağmen Türkiye'de hala yükselen ivmeyle ekonomimiz ilerledi. Bunun başındada Arap yatırımcıları Körfez yatırımcıları geliyor. 
 
Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI