19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerBeylerbeyi’nde boğaz manzaralı Antteras...

Beylerbeyi’nde boğaz manzaralı Antteras…

 

Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem boğaz manzarasına hakim olan bir tepede, Beylerbeyi semtinin tarihi dokusu göz önüne alınarak projelendirilen Antteras’ın  iki parselde toplam 82.000 metrekare arsa alanı ve 52.000 metrekare inşaat alanı bulunuyor.  Dört farklı tip bloktan oluşan sitede toplam 134 konut yer alıyor. Osmanlı mimarisinin hakim olduğu, eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran projede konut tipleri 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleksler ile 3+1 daireler şeklinde sıralanıyor. 2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler 187 metrekare ile 435 metrekare, 3+1 daireler ise 189 metrekare ile 263 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca birleştirme imkanı sunulan dubleks konutlar isteğe göre ikiz villalara veya müstakil villalara dönüştürülebiliyor.

8.500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı da yer alıyor.  Doğal yeşil alanların peyzaj tasarımında önemli bir yeri olan Antteras’ta ayrıca süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da bulunuyor.  300 milyon dolarlık projenin 2015’in Haziran ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.

Antteras nerede?

Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem boğaz manzarasına hakim olan bir tepede konumlanıyor 

Antteras İletişim:

Telefon : 0216 630 67 67
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI