27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriBesa Kule hızla değer kazanıyor!

Besa Kule hızla değer kazanıyor!

Ankara’da trafiğin en yoğun olduğu bölgelerden Eskişehir Yolu’nun Çukurambar girişinde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, yüksek tabela değeri ile de fark yaratıyor. Marka değerini yüksek tutmak isteyen firmaların en fazla önem verdiği unsurlardan biri de bulundukları lokasyon ve işyerlerinin tabela değerinin yüksekliği. Bu nedenle çok sayıda firma iş yerini belirlerken ana bulvar üzerinde konumlanan merkezleri tercih ediyor. Tercihlerin başında da araç yoğunluğu ve bu yoğunluğun hangi semtler ve önemli kurum ve kuruluşlardan gelmesi yer alıyor.
 
Eskişehir Yolu çok özel değere sahip
Başkent de çok sayıda bulvar ve caddeye sahip olmasına karşın tüm cadde ve bulvarlar 4 ana yolda buluşuyor. Bu yolların başında gelen Eskişehir yolu gelir düzeyi daha yüksek Çayyolu, Ümitköy ve Bilkent aksını Kızılay’a bağlaması nedeniyle büyük firmalar tarafından tercih ediliyor. Son yıllarda çok sayıda bakanlığın bu yol üzerinde konumlanması, Ankara ve Türkiye'nin en önemli üniversitelerinin güzergahı olması da Eskişehir yolunu firmalar için özel kılıyor.
 
“Firmalar tabela değerine daha çok dikkat ediyor”
Eskişehir yolunun iş dünyasının kalbinin attığı Çukurambar girişinde, büyük bir ada üzerinde yükselen Besa Kule, "hedef kitle"nin güzergahında çok kilit bir noktada olması nedeniyle değerine değer katıyor.
Besa Kule'yi hayata geçiren Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, özellikle büyük kentlerde firmaların son yıllarda iş yeri tercihinde bulunurken, tabela değerine diğer unsurlardan daha fazla önem vermeye başladıklarına işarete ederek, şunları söyledi: "Besa Kule olarak firmaların her türlü ihtiyacını karşılayan bir yapı ortaya koyuyoruz. Nefes alan mekanlar açıyor, yatay bölümdeki mağazalarla tam bir yaşam merkezi sunuyoruz. Ankara'nın en köklü ve saygın firmalarından da biri olan Besa Grup tarafından bu çok önemli lokasyonda, iş dünyasını çok sayıda ayrıcalıkla tanıştıracak Besa Kule'de belki de en önemli ayrıntı yüksek tabela değeri olacak. Gelir düzeyi daha yüksek Çayyolu, Ümitköy ve Bilkent aksını Kızılay’a bağlayan yolun üzerinde bulunmamız, Başbakanlık ve diğer bakanlıklar güzergahında yer almamız Besa Kule'yi belki de Ankara'nın en yüksek tabela değerine sahip iş merkezi yapıyor. " dedi.
 
7 bin 590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşan proje, yer altı ve yer üstü toplu taşıma duraklarına yakın konumuyla da kolay ulaşım imkanı sağlıyor. 2 blokta toplam 104 ofisin yer aldığı Besa Kule’de, 25 mağaza da yer alıyor.
 

Besa Kule iletişim

Telefon: 0 312 217 66 60
444 8 000

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI