19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBelinay Evleri Pendik'te yükseliyor

Belinay Evleri Pendik’te yükseliyor

Toplam 1.850 m² arsa alanına sahip olan Belinay Evleri, 47 daire – 14 kat tek bloktan oluşmaktadır.Proje içerisinde 2+1, 3+1 daire seçenekleriyle farklı katlarda farklı yaşam tarzlarına hitap ediyor.

Belinay Evlerinde Sosyal Hayat

Belinay Evleri Pendik, sunduğu ortak yaşam alanlarıyla aileler ve çocukları için sosyal ve doğal bir yaşamın kapılarını aralıyor. Güvenlik kontrollü site ana girişi ile ulaşılan blokta çift asansör, yangın merdiveni, kat erişimli otopark, açık otopark, 24 saat güvenlik ve kamera gözetleme sistemi, acil ve anlık giriş – çıkış kapısı gibi güvenlik ve konforu buluşturan unsurlar mevcut.

Projede ortak kullanıma açık alanlar, hamam, sauna, fitness center, kapalı çocuk oyun alanı, mesire yerleri, yürüyüş yolları da bulunmakta.

Belinay Evleri nerede?

Belinay Evleri Anadolu yakasında ave Aydos ormanlarının eşsiz güzelliği ile Pendik’de yükseliyor. Şehrin en köklü hastaneleri ve şehir merkezine yakınlığıyla ideal bir konuma sahip olan Belinay Evleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 20 dakika, Pendik Devlet Hastanesi’ne 3 kilometre, Sabiha Gökçen Hava Limanı’na 5 kilometre, Aydos ormanlarına, AVM’lere, bir çok özel ve devlet okullarına yakın, Pendik Aydos – Dolayoba – Kurtköy otobüs ve minibüs yolları üzerinde.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

 

Eda ELİBOL

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI