20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerBaysaş İnşaat Fikirtepe'de

Baysaş İnşaat Fikirtepe’de

Bugüne kadar birçok projeye imza atan Baysaş İnşaat Fikirtepe’de İstanbul 216 projesinin ruhsatını aldı ve geçtiğimiz hafta  düzenlediği basın toplantısıyla projenin lansmanını gerçekleştirdi. Lansmanda konuşan  Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, “Uzun bir hazırlık sürecimiz oldu.Fikirtepe projesi için tüm detayları masaya yatırdık ve ortaya akıllı binalar çıktı.İnşaata başladık iki yıl için tamamlamayı planlıyoruz. Fikirtepe’nin dönüşümüne büyük katkı sağlayacağız” dedi.

Satışlar başladı

Şemsettin Aydın lansmana özel başlangıç fiyatında kampanya düzenlediklerini söyledi.Aydın "Toplam  iki parselde bölgeye 120 milyon dolarlık yatırım yaptık 4 yıllık bir süreç geçirdik.Bu süreçte hem biz hem de Çevre Şehircilik Bakanlığı hem Büyük Şehir Belediyesi hepimiz  deneyim kazandık "dedi.  İlk etabın satışlarına başlanan İstanbul 2016  projesinde   ayrıcalıklı fiyat ve ödeme avantajlarıyla lansmana  özel satış imkanı da sunuluyor..
 

İkinci adada farklı proje

Fikirtepe'de bir başka adada daha sözleşme imzaladıklarını belirten Aydın, "o adada o adaya uygun bir proje geliştireceğiz. Orada çalışmalara henüz başlayamadık. Sadece 70 metrekarelik bir alanın hak sahibi ile anlaşma sağlayamadık. 3 te 2 uygulanmaya başlandı. Bu problem çözülecektir" şeklinde konuştu.

Satış başlangıç fiyatı 6 bin 250 TL

Bölgede ruhsat alan ilk proje olduklarını belirten Aydın proje ile ilgili bilgiler verdi. Aydın, “ projemiz 1+1 ile 3+1 arasında değişen 541 bağımsız bölüm ve 12 adet işyerinden oluşuyor. Proje 3 bloktan oluşuyor. Satış başlangıç fiyatımız 6 bin 250 TL. Hedefimiz projeyi iki yılda bitirmek. Daha erken bitirmeye çalışacağız. Dün itibari ile ilk bloğun temelini attık” şeklinde konuştu.

Şemsettin Aydın röportajını izlemek için fotoğrafa tıklayınız

%17 satış gerçekleştirdik

Satışlarla ilgili bilgi veren Aydın, “%17’lik bir satış gerçekleştirdik ön talep döneminde. Satış ofisimizi hazır olmasını bekledik. Bugün itibari ile satışlarımız başladı” şeklinde konuştu.

 

Kot farkını avantaja dönüştürdük

Proje ile ilgili bilgi veren Mimar Deniz Çağlar Duman, “Arazinin yapısından kaynaklı ön tarafı ile arka tarafı arasında 25 metrelik bir kot farkı oluştu. Ancak biz bu durumu bir avantaja çevirdik. Normalde yer altında olması gereken otoparkları, açık ve hava alabilir, sosyal tesislerimiz ve kapalı havuzumuz açık ve gün ışığından faydalanılabilir olarak tasarlandı. Proje minimum alanda maksimum kullanım için tasarlandı” şeklinde konuştu.

Dinamik bir yapı tasarladık

Projedeki daire seçeneklerini açıklayan Duman, “Projenin %30’u 1+1, %64’ü 2+1 ve geri kalan %10 civarındaki konutlar ise 3+1 olarak tasarlandı. 680 adet araç kapasiteli otoparkımız mevcut. 541 konut birimimiz, 12 tane de ticari birimimiz bulunuyor. Çocuk kulüplerininz açık-kapalı huzme havuzlarının fitness centerın bulunduğu birçok sosyal alanımız mevcut. Mimari olarak da olabildiğince dinamik olmasını istedik. E-5’ten geçen herkesin göreceği bir bina olacağı için dinamik olsun istedik. Her binanın denizi ya da Çamlıca Tepe’sini görecek şekilde tasarladık” şeklinde konuştu.

Mimar Deniz Çağlar Duman röportajını izlemek için fotoğrafa tıklayınız

İstanbul 216 nerede?

İstanbul 216, Kadıköy’ün ve İstanbul’un kısa gelecekteki en merkezi, en prestijli yaşam, iş, ticaret alanının tam ortasında yer alıyor. İstanbul 216’nın çevresinde, 8 üniversite ve hemen yanı başında Medeniyet ve Doğuş Üniversitesi bulunuyor. Alışveriş merkezlerine yakın bir noktada konumlanan İstanbul 216, 7 gün 24 saat yaşamın merkezinde bir hayat sunacak.

İstanbul 216 İletişim:

Telefon: 444 9 101

Web: istanbul216.com.tr

Ayla Özer / emlakdream.com

 

 

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI