29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaYazlık ProjelerBayram'da tatili yaşatacak konut projeleri!

Bayram’da tatili yaşatacak konut projeleri!

“Alavista Evleri”

Turkos İnşaat ile T Tasarım’ın ortak projesi olarak hayata geçirilen Alaçatı Alavista Evleri’nde, inşaat ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte satışa başlandı.Hemen teslim edilebilecek tapusu hazır 10 evden oluşan butik projede, örnek villa da alıcıların beğenisini bekliyor. Merkeze ve Alaçatı Port'a yakın, ancak kalabalıktan uzak noktada inşa edilen Alavista’da her evin, diğerlerinden farklı konumlandırıldığıyır. Müstakil olan villaların her birinin bağımsız girişi, bahçesi  ve otoparkı bulunuyor.

Alavista Evleri; Alaçatı merkeze 750 metre, Çeşme merkeze 8, İzmir'e 76, Adnan Menderes Havalimanı'na 86, Alaçatı Port'a 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Alavista Evleri İletişim bilgileri:
 
 

“Alaçatı Viento Otel”

Daha önce İzmir Çiğli’de hayata geçirdiği ve satışları devam eden Anatolia Park Evleri projesiyle adını duyuran Fe Metal, İzmir Çeşme Alaçatı’da hayata geçirdiği Alaçatı Viento Otel’i Nisan ayında hizmete açıldı. Proje, Konumu, mimarisi, müthiş bir ambiyansa sahip Bar’ı,  jakuzili havuzu, 24 saat kesintisiz ilgisi, güler yüzlü personeli gibi pekçok özelliği ve butik hizmeti ile bu yeni mekan Alaçatı’ya yeni bir soluk getiriyor.

Alaçatı Viento Otel İletişim:

http://vientoalacati.com

 

“Sardunaki Otel”

2007 yılından bu yana Çeşme Alaçatı’da ziyaretçilerini eşsiz konforuyla ağırlayan Sardunaki Otel, Alaçatı’nın kalbi sayılan Kemalpaşa Caddesi’ne 50 metrelik yürüme mesafesinde bulunuyor. ürk, Rum ve göçmenlerin yaşamış olduğu tarihi evlerin de izlerini taşıyan Sardunaki’de 12 ay hizmet veriyor. Sadunaki, ücretsiz sirtaki dansı eğitimi, odalarda klima, kasa, minibar ve televizyon, okuma odası, televizyon odası, kışın gelen misafirlere şömine, yemyeşil ve tarihi izleri birçok yerinde taşıyan bahçe ve bu bahçede sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemeği keyfi ve kablosuz internet gibi birçok donanımı içinde barındırıyor.

Alaçatı Sardunaki Otel İletişim:

http://sardunaki.com

 

“Alaçatı Mandalina Evleri”

Genelde 600 ila 700 m2 arsa üzerine inşa edilmekte olan ikili villalardır.Her bir villanın kendine özgü 4*8=32 m2 ebadında müstakil yüzme havuzu mevcut olup,Provence tarz mimari gereği;taş,köy sıvası,ahşap panjur,toscana kiremit,rustik mutfak,ferforje balkon korkulukları,artezyeni,taş şöminesi,karotaş döşemesi gibi detaylarla zenginleştirilmiştir.

Genellikle 140 m2 kullanım alanlı 4+1 villalardır.Teraslarla birlikte kullanım alanı 200 m2 yi buluyor.

Alaçatı Mandalina Evleri İletişim:

GSM: 0532 783 70 50

http://alacatimandalinaevleri.com/

 

“Alaçatı Loft Taş Evler”

Alaçatı'nın sokak dokusuna uygun ve Arnavut kaldırımlarıyla özdeşleşen, büyük metrekareli loft taş evlerin her biri kendi karakterini taşıyor. Ev sahiplerinin isteklerini göz önünde bulundurarak tasarlanan loft taş evler, tamamen kişiye özel olarak oluşturuluyor.Yüksek tavanları ve açık plan mimarisiyle, 150 – 220 metrekarelik; 4+1, 5+1, 6+1 olmak üzere tasarlanan loft taş evler, Alaçatı'nın tam içinde, mahalle aralarında konumlanıyor. Alaçatı’nın sakız ve lavanta kokulu sokaklarında, evinizde daha fazla zaman geçirmek istiyor ve sade bir mekân arayışı içindeyseniz; Veryeriler İnşaat’ın loft taş evlerinin büyüleyici atmosferi tam size göre!

Alaçatı Loft Taş Evler İletişim:

Web: http://veryerilerinsaat.com

Tel: 232 464 84 24

 

 

 

 

“Çevre Gölpark Evleri”

Çevre İnşaat tarafından Bodrum Türkbükü'nde yükselen Çevre Gölpark Evleri, 10 blokta 40 konuttan meydana geliyor. Her blokta 4 daire yer alıyor. 7 bin 735 metrekare arsa üzerine kurulan Çevre Gölpark Evleri, havaalanına 35 dakika, Bodrum merkeze 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum'da yükselen Çevre Gölpark Evleri, butik konseptli bir yazlık projesi olarak hayata geçiriliyor. Tamamı 2 oda 1 salon ve 85 metrekare dairelerden oluşan Çevre Gölpark Evleri, denize 100 metre mesafede bulunuyor. Çevre Gölpark Evleri'ndeki daireler sezonluk ve kısa süreli kiralamalar için oldukça ideal.

Çevre Gölpark Evleri İletişim Bilgileri

www.cevreinsaat.com

Telefon : 0252 386 32 45

 

“Horizon Bodrum Evleri”

Point İnşaat tarafından Bodrum merkezde yapılan “Horizon Point Bodrum Evleri” Bodrum aşıklarını bekliyor. “Horizon Point Bodrum Evleri” Dört Mevsim Mükemmel Bir Bodrum Deneyimi Vaat Ediyor… Point İnşaat tarafından Bodrum merkezde yapılan “Horizon Point Bodrum Evleri” Bodrum aşıklarını bekliyor. Klasik Bodrum evi mimarisinden farklı bir bakış açısıyla ve yalın bir dokunuşla hazırlanan proje, muhteşem Bodrum Kalesi manzarası ile de farkını ortaya koyuyor. “Horizon Point Bodrum Evleri” kalitesi, mimarisi, eşsiz manzarası ve çevreye duyarlılığı ile dikkat çekiyor. 5 yıldızlı bir otelin spa merkezini aratmayan masaj odası, sauna, buhar odası, şok duşları, soyunma kabinleri ve tuvaletleriyle muhteşem bir spa keyfi vaat eden proje, aldığı ödüllerle de adından söz ettiriyor.

Horizon Point Bodrum iletişim bilgileri

www.horizonpointbodrum.com

Telefon: 0531 204 23 22-24

 

“Bodrum Yaka Taş Evleri”

Modus Yapı Tasarım tarafından Bodrum Ortakent’te hayata geçirilen Bodrum Yaka Taş Evleri’nde Mayıs 2014’te yaşam başlıyor. Projede son daireler sahiplerini bekliyor. Bodrum Yarımadası’nın iklimi ve çevre koşulları dikkate alınarak yapılmış, modern, kullanışlı, dayanıklı ve estetik görüntüsüyle 24 evlik butik bir proje olan Bodrum Yaka TaşEvleri’nde yaşam bu yaz başlıyor.Ev sahiplerinin mutfaktan banyo seramiklerine, bahçe çeşmelerine, teras döşemelerine kadar kendi zevkleriyle oluşturma şansına sahip Yaka Taş Evleri sahipleri için bu ürünler renginden desenine,  sanat atölyelerinde kendileri için özel olarak üretiliyor. Bodrum’da özledikleri doğal bir cennette yaşama şansına sahip olacak ev sahipleri süt, yoğurt, yumurta, tavuk sebze ve meyve gibi her türlü doğal besine yürüme mesafesinde temin edebilecekler.

Bodrum Yaka Taş Evleri İletişim:

Tel:0252 348 41 43

Web: www.yakaevleri.com

 

“AdlonGolf Society Residence”

BB Group tarafından Muğla Bodrum”da 27 bin metrekare alan içerisine İnşaa edilen Adlon Golf Society Residence, Bodrum”un ilk gerçek anlamda rezidans projesi olma iddiasını taşıyor. Mimarisiyle konuklarına ayrıcalıklı bir hayat hayat sunan proje, golf sahası ve filamingoların doğal koruma alanı olan Tuzla koyu manzarasıyla alışılmışın dışında bir Bodrum sunuyor. Adlon Residence, 7-24 Backup hizmeti, concierge hizmeti, kuru temizleme, rent a car, housekeeping, 35 adet açık kapalı yüzme havuzu, fitness center, spa, özel beach ve havaalanı transferleri gibi özel hizmtler sunmakta.

Adlon Residence İletişim:

web: http://adlonresidence.com

Tel: 444 25 94

 

“Bodrum Sundanca Residences”

Bodrum Sundance Residences projesi 22 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 10 blokta toplam 175 daireden oluşuyor. Denize sıfır konumu ile dikkatleri üzerine çeken projede son 55 konutun satışı halen sürmekte.

100 metre uzunluğundaki ahşap iskelesi, açık havuzları ve göz alabildiğine uzanan eşsiz kumsalıyla denizin, güneşin, su sporlarının büyük bir keyif içerisinde yaşanacağı bu eşsiz yaşam merkezinde ayrıca çocuk kulübü, çocuk oyun parkı, çocuk havuzu, relax havuz, 3 adet tenis sahası, pool bar, 1 adet çok amaçlı saha bulunmakta. Ayrıca Avrupa'nın üçüncü büyük marinası 5 çıpa ödüllü D-Marin'e sadece yürüme mesafesinde bulunuyor.

Bodrum Sundance Residences İletişim :

Tel : +90 252 382 29 99

Web : http://www.sundanceresidences.com

 

“Mivara Premium Villas”

İç-Me Turizm A.Ş tarafından Bodrum’un en güzel koylarından Gündoğan’da hayata geçirilen Mivara, Bodrum’da yeni yaşamın temellerini atıyor. Proje, denize sıfır konumlanmış 20.000 metrekare alan üzerine inşa edilen 18 adet ultra lüks villa ve otelden oluşuyor.

Mivara Premium Villas projesi Bodrum Gündoğan’da hayata geçiriliyor. Otel ile 18 villadan oluşan projede ultra lüks hizmetler sunuluyor. İçme Turizm, İsmail Çelik Şirketler Grubu ve Harput Holding ortaklığında inşa edilen projede 3 yatak odalı 456 metrekare ve 4 yatak odalı 510 metrekare net alana sahip villalar bulunuyor. Fiyatların 2 milyon euro seviyesinde olduğu projede her villaya otopark, yüzme havuzu, spor alanları gibi seçenekler sunuluyor.

Mivara Premium Vİllas İletişim bilgileri:

Web: www.mivara.com

Telefon: 444 4 804

Eren Aşnaz/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI