19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBatışehir'de 5 farklı ödeme seçeneği ve uygun fiyatlarla!

Batışehir’de 5 farklı ödeme seçeneği ve uygun fiyatlarla!

35 yıllık tecrübenin tek çatı altında toplanmasıyla oluşturulan Ege Yapı Group; halen yurt içi ve yurt dışında devam etmekte olan inşaatlarına, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modelinde başlamış olduğu ve bünyesinde ofis, prestijli bir alışveriş caddesi, rezidans, özel eğitim tesisi, şehir oteli, sosyal aktivite alanları, spor kulübü ve 3.300 adet nitelikli konut barındıran, 818.000 m2 inşaat alanına sahip BATIŞEHİR projesini de portföyüne ekleyerek toplam inşaat alanını 2.000.000 m2 üzerine çıkarmıştır.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Batışehir;  Bağcılar’da Doğan Medya Center’ın hemen karşısında TEM ve E-5’in kesiştiği noktada konumlanan ve Avrupa’nın en büyük projelerinden biri olan Batışehir; 1+0’dan 5+1 dublekse kadar değişen büyüklüklerde ve birbirinden farklı daire tipiyle ihtiyaç duyduğunuz konforu ve büyük bir şehirden beklediğiniz her şey yanı başınızda bulacağınız bir yaşam sunuyor.                 

Şehir insanının en çok ihtiyaç duyduğu, oldukça zengin (yaklaşık 100.000 m2) yeşil alan içeresinde koşu, yürüyüş, bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri ve süs havuzlarının yer aldığı etkileyici bir peyzaj, doğa ile iç içe yaşamayı sevenleri bekliyor.  Günün stresini atmak ve sağlıklı yaşamak isteyenler ise acık-kapalı yüzme havuzları, futbol sahası, tenis kortları, basketbol – voleybol ve mini golf sahası ve özel ekipmanlara sahip alanlarda değişik spor dallarını deneyimleme imkânı bulacaklar.

Aliş verişin keyfine varmak için Batı Cadde’ye uğramanız yeterli! Sadece Batışehir ’e değil, tüm İstanbul’a açık olan; marka değerleri yüksek standartlarda mağaza, cafe ve restoranların yer aldığı bu cadde, Tem otoyolunun yanında Batışehir boyunca uzanan oldukça hareketli bir meydana sahip.

Nitelikli eğitimin öncü kuruluşlarından bir olan Doğa Koleji de, çocuklarınızı aydınlık bir geleceğe hazırlamak için BATIŞEHİR ’de.

Batışehir daire fiyatları için tıklayınız!

Batışehir Loca fiyat listesi için tıklayınız!

Batışehir Rezidans fiyat listesi için tıklayınız!

Batışehir Ofis fiyat listesi için tıklayınız!

 

Batışehir ödeme koşulları!

1 – Yüzde 1 peşin, yüzde 24 24 ay sonra faizsiz ara ödeme, yüzde 75 Banka Kredisi
 
2 – Yüzde 25 peşin, yüzde 25 12 ay sonra faizsiz ara ödeme, yüzde 50 36 ay faizsiz eşit taksit
 
3 – Yüzde 15 peşin, yüzde 15 12 ay sonra ara ödeme, yüzde 15 24 ay sonra ara ödeme, yüzde 55 0,69 vade farkı İle 60 eşit taksit
 
4 – Yüzde 5 peşin, yüzde 5 5 ay sonra, faizsiz ara ödeme, yüzde 15 15 ay sonra faizsiz ara ödeme, yüzde 25 25 ay sonra, faizsiz ara ödeme, yüzde 50 banka kredisi 
 
5 – Tamamı peşin ödemelerde  yüzde 10 indirim
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI