23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriBatışehir'de 224 bin TL!

Batışehir’de 224 bin TL!

Geçtiğimiz yılın sonlarında ünlü radyocu Cem Ceminay’ın oynadığı yeni reklam filmiyle dikkat çeken, EgeYapı Group’un TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğinde inşa ettiği Batışehir projesi tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor.

15 Temmuz’a kadar geçerli
Tamamlandığında yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı dev bir şehir haline gelecek olan Batışehir projesinin 1 Haziran’dan başlayıp 15 Temmuz’a kadar geçerli olan fiyat listesinde en düşük fiyatlı daire, projenin “Batışehir Premium Rezidans” kısmında bulunan ve büyüklüğü 38,48 metrekare olan stüdyo daire olarak görülüyor. Bu daire tipinin fiyatı 224 bin TL’den başlayıp 284 bin TL’ye kadar yükseliyor. Batışehir projesinin ofis fiyatları ise 427 bin 119 TL ile 2 milyon 351 bin 695 TL arasında değişiyor.

Daireler bitiyor, yetişen alıyor!
Batışehir fiyat listesinin konut kısmında ise daha önceki aylara göre daha çok daire tipinin karşısındaki “tamamı satılmıştır” ibaresi de göze çarpıyor. Örneğin A, B, D ve E bloklardaki 1+1 daireler, A, B ve C bloklardaki 2+1 daireler ve projedeki tüm 2,5+1 dairelerin karşısında “tamamı satılmıştır” ibaresi yer alıyor. Ayrıca A ve C Bloklardaki stüdyo daireler, A ve C Bloklardaki 2+1 daireler, A ve B Bloklardaki 3+1 daireler, C Blok’taki 3,5 +1 daireler, A Blok’takiler hariç bütün 4+1 daireler, F Blok’taki dubleks daireler, projedeki 1,5+1 daireler ile K2 Blok’taki 2+1 ve dubleks residence dairelerin karşısında da “tamamı satılmıştır” ibaresi göze çarpıyor. Bu durum da projede satışların oldukça hızlı olduğunu ortaya koyuyor.

Batışehir projesinin son etabı Loca’nın bu dönem ilk defa toplu fiyat listesine girdiği de göze çarpıyor. Batışehir Loca etabı 1+0, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor. Batışehir loca etabı alışveriş ve yaşam caddesi üzerinde inşa ediliyor. Batışehir Loca etabında fiyatlar ise 233 bin TL’den başlıyor.

100 bin metrekare yeşil alan
Yaklaşık 818 bin metrekare inşaat alanına ve 100 bin metrekare yeşil alana sahip olan Batışehir projesinin yatırım bedeli ise 700 milyon TL. toplam 3 bin 305 konutun yer aldığı Batışehir projesinde konutların yanı sıra otel – rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium ile çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı bulunacak. İlk etap dairelerin hemen teslim edildiği Batışehir projesinin 2’nci etap teslim tarihi ise 2014 Mayıs sonu olarak öngörülüyor. Proje içinde yer alan oteli ise dünyaca ünlü otelcilik firması Starwood Hotels and Resorts Worldwide işletecek.

Batışehir satış ofisi iletişim
444 5 343
www.batisehir.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI