20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriBatışehir projesinde 36 ay 0 faizle taksit imkanı!

Batışehir projesinde 36 ay 0 faizle taksit imkanı!

3 etap halinde hayata geçirilen Batışehir projesi toplam 3 bin 226 adet konuttan meydana geliyor. İlk iki etapta yaşamın başladığı Batışehir projesinde satış süreci devam ediyor.
 
Ege Yapı Group tarafından hayata geçirilen Batışehir projesi İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'da yer alıyor. Batışehir projesinde konutların haricinde 121 mağazalı alışveriş caddesi, Doğa Koleji ve Four Points By Sheraton Oteli bulunuyor.
 
Batışehir projesi 1 oda 1 saloni 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede 3. etap teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.
 
Son etabın teslimleri ile beraber bütün projede hayatın başlamış olacağı Batışehir'de daire fiyatları 270 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede en yüksek fiyat ise 1 milyon 800 lira.
 
Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Batışehir projesinde banka kredisi ile vadelendirmek mümkün. Firma bünyesinde ise 2 farklı seçenek sunuluyor.
 
-Yüzde 15 peşinat, 1 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme, 2 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme kalan tutar ise firma bünyesinde 60 ay boyunca 0,69 faizle vadelendirilebiliyor.
-Yüzde 25 peşinat, 1 yıl sonra yüzde 25 ara ödeme, kalan tutar ise 36 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.
 
Batışehir projesinden, Levent-Maslak aksıyla birlikte değerlendirilen Basın Ekspress Yolu, Atatürk Havalimanı aksı ve Kuzey Marmara Otoyolu’na doğrudan erişimi ile yeni yapılacak 3. Havalimanı ve 3. Köprü güzergahına kolay ulaşımı bulunuyor.
 
Batışehir sosyal olanakları arasında açık-kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, güvenlik, koşu parkuru, bisiklet parkuru, çocuk oyunları, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası, güneşlenme terasları, spor alanları yer alıyor.
 

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI