16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBatı Mahal'de doğru fiyat ile mükemmel teslim süresi bir arada

Batı Mahal’de doğru fiyat ile mükemmel teslim süresi bir arada

Yalçınlar Group Pazarlama ve satış Koordinatörü Bilge Özdemir, Yalçınlar Group olarak ayni bölgede 2. Sini gerçekleştirdikleri Batı Mahal  “ikikat’ ta villa “ konsepti ile villa trendinde DEVRİM yaratıklarını belirtiyor.

Bir villa’da çocuğundan; yardımcısına, ebeveyininden; misafirine, salonundan; mutfağına, yardımcısından; araçına kadar herşeyin düşünüldü, yaşama/yerleşim döndüsü içinde önce oda m2 ‘ lerinin büyüklük ve fonksiyonların dizayn edildiğini sonuç olarak “ mükemmel, kullanılabilir ve kullanışlı “  bir villa projesi sunduklarını belirtiyor.

330 m2 – 355 m2 Net kullanılabilir alanlara sahip Batı Mahal’de “ Doğru ürünü – doğru fiyatlarla; mükemmel teslim koşulu “ ile buluşturan Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi’ nde   840.000-$ +KDV’den başlayan kaçırılmayacak fiyatlar sunuyor…

İstanbul Avrupa yakasında; Bakırköy’den Yeşilköy’e, Halkalı-Başakşehir-Bahçeşehir akslarından ve bölgesel villa yerleşkelerinden yoğun talep aldıkları belirten Bilge Özdemir müstakil yaşam tercihinde “ şimdi moda’ nın Batı Mahal “ olduğunu belirtiyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI