22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriBaşakşehir’e yeni “Bulvar” geliyor

Başakşehir’e yeni “Bulvar” geliyor

Emlak Konut GYO’nun, Şubat 2013’te yapılan Başakşehir-Ayazma’daki 3. Etap ihalesini kazanarak, emlak sektöründeki tecrübelerini yepyeni bir projede birleştiren Özülke ve Özkar Ortak Girişimi, Bulvar İstanbul adını verdikleri bölgenin en iddialı konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Lokasyonu kadar mimarisi ve sosyal yaşam alanları ile beğeni toplayan Bulvar İstanbul yoğun talep görüyor.

Adını aradaki bulvardan aldı
Şehrin hızla gelişen Başakşehir-Ayazma bölgesinde bulunan Bulvar İstanbul, ismini, iki etabı arasında bulunan ve pek çok mağaza, restaurant, cafe'nin bulunduğu, yoğun ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından aldı. Satışa sunulmadan rekor talep alan Bulvar İstanbul, 2600 yatak kapasiteli 11 ihtisas hastanesinin bulunduğu Sağlık Kent Bulvar İstanbul projesinin yanında yer alıyor. Ayrıca yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, Metro, Atatürk Olimpiyat Stadı ile aynı lokasyonda yer alan Bulvar İstanbul, TEM otoyoluna yakınlığı da projeye değer katıyor.

“Başakşehir İstanbul’un en iddialı bölgelerinden”
Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, ”Başakşehir altyapı ve ulaşım imkanları olarak Şehir ve Bölge planlama açısından değerlendirildiğinde tüm İstanbul'da en iddialı bölgelerden biridir. Deprem açısından güçlü zemini, planlı yapılaşma ilkesi esas alınarak projelendirmelerin yapılması, ulaşım açısından TEM, 3.köprü yolu, metro gibi önemli aksların merkezinde bulunması ile bölge her geçen gün daha fazla talep görüyor”  açıklamasında bulundu.

“Şehrin en iyi prim sağlayacak bölgesi”
Özülke Özkar Ortak Girişimi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Özcan ise, Başakşehir-Ayazma'nın yakın zamanda şehrin en iyi prim getirisi sağlayacak yeri olduğunu belirterek, taşıdığı lokasyon değeri, ana arterlere bağlanan önemli bağlantı yolları, bölgede geliştirilen SağlıkKent, Olimpiyat stadı, 3.köprü ve Kanal İstanbul projeleri ile konut yatırımcısının büyük ilgisini çektiğini belirtti.

İki etaptan oluşacak
Özülke ve Özkar Ortak Girişimi’nin Emlak Konut GYO ile hayata geçireceği ve temeli bu yıl sonunda atılacak proje iki etap, 15 blok ve bir kuleden oluşuyor. Yaklaşık 1.500 konutun yer alacağı projede 1+1'den 6+1'e her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunurken, ağırlık 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğündeki dairelere veriliyor.

Projede pek çok ince detay var
Projede toplu yaşam alanlarında komşularla sosyalleşmenin sağlanması için oluşturulan aktivite alanları dikkat çekiyor. Kültür merkezinde, özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından, kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon-lounge alanlarına kadar düşünülen pek çok ince detay projeye ayrı bir değer katıyor. Projenin en dikkat çekici detayları arasında özellikle çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri ve sıcak su havuzları da yer alıyor. Bulvar İstanbul projesi göletlerin, şelalelerin, lavanta, kamelya ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanlarının yanı sıra renkli sosyal yaşamı ile de dikkat çekiyor. Projede yer alan terapi merkezinde Türk Hamamı, sıcak su havuzları, zen odası ve su ile terapi odası bulunuyor.

Bulvar İstanbul İletişim
444 66 10
www.bulvaristanbul.com
www.ozulkeozkar.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI