23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriBalance Güneşli’de Sizin de bir ofisiniz olsun

Balance Güneşli’de Sizin de bir ofisiniz olsun

Plaza ofis, cadde ofis, home ofis ve loft ofislerden oluşan proje 89 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede 40 ila 258 metrekare arasında değişen 301 bağımsız birim bulunuyor.

118 plaza ve cadde ofisi, 140 konut ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı projenin Ekim 2015’te teslim edilmesi planlanıyor.

Cadde ofisler 40 metrekare ila 258 metrekare arasında,

Plaza ofisler 159 metrekare ila 1.692 metrekare arasında,

Ev ofisler 76 metrekare ila 178 metrekare arasında değişiyor.

Balance Güneşli Ödeme Planı

%5 peşinatla, kalan konut bedelini de firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirerek veya peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatından yararlanarak ev/ofis/mağaza sahibi olmak mümkün.

Balance Güneşli sosyal donatılar

Avcı Architects ve Selçuk Avcı imzasını taşıyan Balance Güneşli projesinin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, güvenlik, otopark, teras, kat bahçeleri, oyun alanları, Yeşil Alanlar gibi birçok sosyal olanak bulunuyor.

Balance Güneşli nerede?

Balance Güneşli projesi ulaşım açısından da çok avantajlı bir konumda yükseliyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Balance Güneşli projesi bu sayede hem TEM’e hem’de E-5’e, ayrıca Atatürk Havalimanı ve 3’üncü Havalimanı’na da çok rahat ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

Balance Güneşli iletişim

444 99 52

www.balancegunesli.com.tr

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI