19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBalance Güneşli’de Metrekaresi 4 bin 800 TL’den Başlayan Fiyatlar

Balance Güneşli’de Metrekaresi 4 bin 800 TL’den Başlayan Fiyatlar

Şölen Grubu bünyesinde kurulan Balance Gayrimenkul’ün ilk projesi olan Balance Güneşli’de metrekare fiyatları 4 bin 800 TL’den başlangıç gösteriyor.

89 bin metrekare alan üzerinde plaza ofis, cadde ofis, home ofis ve loft ofis gibi 301 bağımsız birimden oluşan projede 40 ila 258 metrekare arasında değişen 301 bağımsız birimden birine çeşitli ödeme kolaylıklarıyla sahip olmak mümkün.

301 bağımsız birim var
118 plaza ve cadde ofisi, 140 konut ve loft ofisin yanı sıra 43 mağazanın yer aldığı proje, toplam 301 bağımsız bölümden oluşuyor. Projenin hedef kitle odağında Anadolu'da ve bölgede yaşayan veya iş yapan işadamları, çalışan gençler ile serbest meslek çalışanları bulunuyor.

Metrekare fiyatları 5 bin 360 TL’den başlıyor
Balance Güneşli’de metrekare fiyatları 4 bin 800 TL+ KDV ile 6 bin 600 TL+KDV arasında değişiyor.

Balance Güneşli Ödeme Planı

%5 peşinatla, kalan konut bedelini de firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksitlendirerek veya % 25 peşinatla, kalan konut bedelini de %0,75 faiz oranı ile 60 ay taksitlendirerek ya da peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirim fırsatından yararlanarak ev/ofis/mağaza sahibi olmak mümkün.

Balance Güneşli sosyal donatılar
Avcı Architects ve Selçuk Avcı imzasını taşıyan Balance Güneşli projesinin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, güvenlik, otopark, teras, kat bahçeleri, oyun alanları, Yeşil Alanlar gibi birçok sosyal olanak bulunuyor.

Balance Güneşli nerede?
Balance Güneşli projesi ulaşım açısından da çok avantajlı bir konumda yükseliyor. Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Balance Güneşli projesi bu sayede hem TEM’e hem’de E-5’e, ayrıca Atatürk Havalimanı ve 3’üncü Havalimanı’na da çok rahat ulaşılabilen bir konumda yer alıyor.

Balance Güneşli iletişim
444 99 52
www.balancegunesli.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI