23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerBakan Kılıç Bursa stadını ziyaret etti!

Bakan Kılıç Bursa stadını ziyaret etti!

Amatör Spor Haftası etkinlikleri başlatmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyum inşaatını gezdi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile tribünlerin bulunduğu alana gelen Bakan Kılıç, stadyumun teknik özellikleri hakkında bilgi aldı. Montajı yapılan numune koltukları inceleyip, çatıda devam eden teflon malzeme kaplama çalışmalarını izleyen Bakan Kılıç, Avrupa’nın en prestijli yarışması olan İnternational Property’de ödüle layık görülen projenin gerçekten örnek bir çalışma olduğunu söyledi.

“Bu özellikleri kullanabiliriz”

Stadyumun bazı özelliklerini bildiğini ancak şimdi daha detaylı bilgi sahibi olduğunu ifade eden Bakan Kılıç, “Stadyumun tamamen kolonsuz olması, ticari ve sosyal alanlarıyla uzun yıllar hizmet verecek bir stadyum olacak. Biz de TOKİ kanalıyla Türkiye genelinde yaptığımız stadyumlarda buradaki bazı özellikleri katabiliriz. İş güvenliğinin de en üst seviyede sağlanarak çalışmaların yapılması çok güzel. Ben emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Stadyumun tamamlanmasına ilişkin bir tarih vermek isteyen Bakan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den tarih istedi. Başkan Altepe de inşaatın Mart ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını ve Haziran ayında bu stadyumda kupa maçı oynanmasını planladıklarını söyledi.

(HT Emlak)

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI