19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriBahçenin modern konforu Elysium Serene’de

Bahçenin modern konforu Elysium Serene’de

Elysium Serene Üsküdar projesinde yer alan konutlardan bahçe katı için 850 bin TL'den başlıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, buhar ve sauna odaları ile ön plana çıkan Elysium Serene, Üsküdar-Kandilli'de. Projede 136 konut yer alıyor. 4 kattan meydana gelen 17 blok halinde hayata geçirilen Elysium Serene Üsküdar projesinin toplam arsa alanı 25 bin metrekare.

Elysium Serene Üsküdar projesi kapsamında yer alan dairelerin alanları 136 metrekare ile 163 metrekare arasında değişiyor. Elysium Serene Üsküdar satılık daire seçenekleri 3+1 şeklinde tasarlandı. Elysium Serene Üsküdar'da son 20 konutun satışı devam ediyor. Elysium Serene Üsküdar satış fiyatları bahçe katı için 850 bin TL'den, zemin kat için 950 bin TL'den ve büyük daireler için ise 1 milyon 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Elysium Serene Üsküdar ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Elysium Serene Üsküdar teslimleri hemen yapılıyor.

Doğaya ihanet etmeyen modern bir yaşam

Açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, buhar ve sauna odaları ile ön plana çıkan Elysium Serene, Üsküdar-Kandilli'de inşa ediliyor. Elysium Serene Kandilli doğayla uyum içinde, ferah yeşil alanlarla bezenmiş konforlu bir yaşam vaat ediyor. Otopark alanları, güvenlik sistem ve hizmetleri ile önemli alt yapı ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılayan Elysium Serene Kandilli, doğaya ihanet etmeyen modern bir yaşamın hiç de zor olmadığını gösteriyor. Çevre düzenlemesi ve su alanları ile yaşamınızı adeta daha çok yeşile, daha çok maviye boyayan Elysium Serene Kandilli, uluslararası standartlardaki iç ve dış yapı malzemeleri ve tüm tedarikçileriyle, lüks konut kategorisinin kalite standartlarını yukarı taşıyor.

Elysium Serene Üsküdar ulaşım:

Küçüksu Mahallesi, Yanlız Selvi Caddesi Asma Sokak No:22/1 Kandilli-Üsküdar/İstanbul

Elysium Serene Üsküdar iletişim bilgileri:

www.elyiumserene.com
Telefon: 444 51 61

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI