23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat ProjeleriBahçekent Flora'da üç ayda 400 konut satıldı

Bahçekent Flora’da üç ayda 400 konut satıldı

RÖPORAJI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ.

2 buçuk ayda %55 satış

Satışlar hakkında bilgi veren Müslüm Güzel toplam 875 konutun 450’den fazlasının satıldığını söyledi.  Güzel, “Bu satışların yaklaşık %10’u yurtdışı satışı, geri kalanı yurtiçi satışlar. İyi bir stratejiye sahibiz. Emlak Konut’un projenin içerisinde olması ve fiyat aralıklarımızın piyasa fiyatlarından uygun olması sebebiyle iyi satışlar gerçekleştirdik” dedi.

Tüm ihtiyaçları karşılayan bir proje

Lokasyonun da satışlara etki ettiğini söyleyen Güzel, “projemizin hemen yanında 140 bin metrekarelik parkın oluşu, parkın içerisinde okul, kreş olması, projede Emlak Konut’un yapacağı bir göletin bulunması, bisiklet yolları, sosyal alanları… Tüm ihtiyaçların karşılanacağı bir proje. Projede bir yel değirmeni ve hemen yanında fırın olacak. Bu değirmenden üretilen un ile fıranda tam buğday ekmeği üretilecek” şeklinde konuştu.

Çevreci proje

Projenin özel bir konsepte sahip olduğunu söyleyen Güzel, “Projede evsel atık geri dönüşüm sistemi bulunuyor. Ayrıca Elektrik şarj dolum tesisi bulunuyor. Türkiye’de 5 sene sonra araçların elekrikle çalışma süreci başladığında bunun alt yapısı bizde mevcut olacak. Konut sahipleri bir chip ile faydalanabilecek” şeklinde konuştu.

1 Sene sonra 3 bin 500 TL olacak

Fiyatlar hakkında da bilgi veren Güzel, “Şu anda skalamız metrekare fiyatı 2bin 200 ile 2 bin 600 TL arasında değişiyor. Lokasyondaki projeleri ve bu konseptte bir projeyi baz aldığımızda fiyat aralığımız çok uygun. 1 sene sonra fiyatların 3 bin 500 TL’leri geçeceği kanaatindeyim. Çok cazip bir fiyat politikamız var” şeklinde konuştu.

Ödeme kolaylıkları

Müslüm Güzel projede devam eden kampanyaları da anlattı. İşte o kampanyalar:

1+1’den 4+1’e kadar çeşitli tiplerde daire seçeneklerinin sunulduğu projede %35 peşinat ile 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılırken, 120 aya kadar da uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılabiliyor. Alternatif ödeme planlarının da bulunduğu projede %4 peşinatlı ödeme imkanı da sunuluyor.

Bahçekent Flora İletişim

Telefon:  444 58 13

Web Sitesi: www.bahcekentflora.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI