23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerBabacan Yapı’nın yeni projesi Crown Palace’da fiyatlar 240 bin TL’den başlıyor

Babacan Yapı’nın yeni projesi Crown Palace’da fiyatlar 240 bin TL’den başlıyor

Babacan Yapı’nın Esenyurt’ta inşa ettiği yeni projesi Crown Palace’da satılık daire fiyatları 240 bin TL’den başlıyor. Projede İngiliz ve Osmanlı mimarisinin görkemli ve tarihi dokusu hakim.

1198 birim var
18 katlı tek blok halinde yükselen Crown Palace projesinde 1198 bağımsız bölüm yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Crown Palace projesinde otel ve saray konsepti bir arada sunuluyor. Projede en yüksek fiyat ise 750 bin TL

Ortadoğulu yatırımcıya özel tasarlandı
Daha çok yabancı, özellikle de Ortadoğulu yatırımcıların talepleri dikkate alınarak tasarlanan Crown Palace projesinde profesyonel konut kiralama desteğiyle yatırımınızı istenirse apart otel kiralamasına uygun standartlarda belirlenen dönemlerde kiralaması, istendiği takdirde de 2’nci el satışı Babacan Yapı tarafından sağlanabiliyor.

Crown Palace sosyal donatılar
Beş yıldızlı bir otel konforunda dizayn edilen Crown Palace projesinin spa merkezi özellikle göze çarpıyor. Türkiye’de hiçbir projede yer almayan tuz odasıyla sağlığını ve zindeliğini koruyacak olan Crown Palace sakinleri ayrıca, ultra lüks otel standartında hizmet sunan resepsiyon, vale parking, house keeping, rent a car, tatil organizasyonu, fitness, sauna, spa, açık yüzme havuzu, masaj odaları, Türk hamamı gibi birçok sosyal donatıdan yararlanabilecek.

Crown Palace iletişim
444 24 20
www.crownpalace.com.tr

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI