28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYeni ProjelerAzel Gayrimenkul’den Ankara’da yeni proje

Azel Gayrimenkul’den Ankara’da yeni proje

Azel Grup Danışmanı Nihat Aslantaş, Türkiye’nin farklı bölgelerinde yüzlerce konut inşa ederek sektörün önemli taşlarından biri olmayı başardıklarını, Azel Kule ile de Başkentlilerle buluşmayı hedeflediklerini belirtti.

Azel Kule’nin, mimari konseptiyle Konutkent ve Yaşamkent bölgesindeki diğer projelerden kolayca ayırt edilebilecek farklılıklara sahip olacağının altını çizen Aslantaş, şunları söyledi:

‘’Azel Kule, ileri teknolojiyle inşa ediliyor. Bu yönüyle de güvenlik kaygılarını tamamen ortadan kaldırıyor. Ayrıca Ankaralılar, kule konutlarda geniş bahçe terasları görmeye pek alışık değiller. Kule konutların büyük çoğunluğunda balkon bile bulunmazken ya da balkon olarak kullanılan bölümler tamamen kapatılırken Azel Kule, adeta kulede villa keyfi yaşatacak.  Çünkü, Azel Kule’de teras bahçelerin büyüklükleri 90 metrekareye kadar ulaşacak" dedi.

Örnek daire hazır

İnşaat sektöründeki değişime paralel olarak lüks ve konforlu konutlar üretildiğine dikkati çeken Aslantaş, "Azel Kule’de de hedef kitlemizin beklentilerine uygun en üst kalite malzeme kullanmaya özen gösterdik. Örnek dairemiz hazır. Azel Gayrimenkul olarak sadece A Plus kalitede konut üretmekle yetinmeyeceğiz, satıştan sonra da müşterilerimizin yanında olacağız. Bize güvenerek konut alanların, yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetlere ulaşmalarını sağlayacağız. Azel Kule’de satış sonrasında da 5 yıldızlı otel standartlarında hizmet verilecek’’ ifadelerini kullandı.

Aslantaş’ın verdiği bilgiye göre, Azel Kule’de 7/24 güvenlik, teknik servis, vale, oto yıkama, resepsiyon, telefon-faks, ulaşım, sanat etkinlikleri danışmanlığı, stil ve alışveriş danışmanlığı, restaurant danışmanlığı hizmetleri sunulacak.

Azel Gayrimenkul İletişim:

Telefon: 0312 284 55 56

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI