20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYeni ProjelerAydoğan Park Tuzla metrekaresi 2 bin 750 TL’den satışa çıktı

Aydoğan Park Tuzla metrekaresi 2 bin 750 TL’den satışa çıktı

Daha önce Caddebostan, Ataşehir, Erenköy, Suadiye ve Moda gibi İstanbul’un kalburüstü semtlerinde geliştirdiği projeleriyle dikkat çeken Aydoğan Group şirketi Aydoğan İnşaat’ın Tuzla’da hayata geçirdiği yeni projesi Aydoğan Park Tuzla’nın lansmanı, 11 Aralık’ta Büyük Kulüp’te gerçekleştirildi.

“Tuzla yeni cazibe merkezi”
Toplantıda konuşan Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, “Aydoğan Park Tuzla projemizde eski mahalle konseptini ve yaşantısını, Tuzla’nın o huzurlu havasını devam ettirmek istedik. Ulaşım açısından yaşayacağı metro, Marmaray v.b. yeni gelişmeler ve İstanbul’un en büyük 7 projesinden biri olarak gösterilen marinasıyla Tuzla, İstanbul’un en önemli cazibe merkezlerinden biri olacak. Bu yeni cazibe merkezinde biz de varız” dedi.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYINIZ 

Metrekare fiyatları 2 bin 750 TL’den başlıyor
İki etapta 19 bin 810 metrekarelik inşaat alanında toplam 6 blokta 118 daireden oluşan Aydoğan Park Tuzla projesi, mahalle yaşantısını devam ettirmek adına az katlı konseptiyle dikkat çekiyor. 2+1, 3+1, 3+1 ve 4+2 daire tiplerinin bulunduğu Aydoğan Park Tuzla projesinde daire büyüklükleri ise 65 ila 230 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Yaklaşık 4 bin 600 metrekare yeşil alan ve sosyal donatı alanına sahip olan Aydoğan Park Tuzla projesinde metrekare fiyatları, brüt metrekare üzerinden 2 bin 750 TL’den başlıyor.

Peşin satışa yüzde 5 indirim
Lansman süresinde peşin alımlarda yüzde 5 indirim olanağı sağlayan Aydoğan Park Tuzla projesinden ev sahibi olmak isteyenler ayrıca Anadolubank, Vakıfbank, Akbank ve Türkiye Finans gibi anlaşmalı bankalardan yüzde 0,65 ilâ yüzde 0,70 arasında değişen faiz oranlarıyla konut kredisi de kullanabiliyor. Az katlı konseptine rağmen yine Aydoğan Group bünyesinde bulunan kaba inşaat şirketinin sahip olduğu kule vinçlerle inşa edilecek olan Aydoğan Park Tuzla projesinin teslim tarihi ise Haziran 2015 olarak öngörülüyor. Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan ise bu tarihi daha da öne çekebileceklerini belirtti. Aydoğan ayrıca ön satış sözleşmeli satış yapmayı düşünmediklerini, kat irtifakı kurulduktan sonra tapulu satış şeklinde satış yapmak istediklerini belirtti.

“Portföyümüzde başka arsalar da var”
1987 yılından bu yana sektörde olduklarını ifade eden Aydoğan Group Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, ilk projelerinin Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan bir yazlık site olduğunu belirterek, şu an portföylerinde Beykoz, Kurtköy, Zonguldak ve yine Tuzla’da arsalar olduğunu belirterek bu arsalar üzerinde zamanı geldiğinde yeni projeler de geliştirebileceklerini ifade etti.

Proje Künyesi
Proje adı:  Aydoğan Park Tuzla
Firma:  Aydoğan Group
İnşaat alanı:  19 bin 810 metrekare
Daire sayısı:  118
Daire büyüklükleri:  65-230 metrekare
Daire tipleri:  2+1, 3+1, 3+2, 4+2
Aydoğan Park Tuzla nerede:  Tuzla
Aydoğan Park Tuzla fiyat:  Metrekaresi 2 bin 750 TL’den başlıyor
Aydoğan Park Tuzla teslim tarihi:  Haziran 2015
Aydoğan Park Tuzla satış ofisi iletişim
Postane Mh. İstasyon Cd.
Gülten Sk. Tuzla / İstanbul
444 47 01
www.aydoganpark.com

Aydoğan Park Tuzla projesine nasıl gidilir?


Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Aydoğan Park Tuzla

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI