29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaYeni ProjelerAyazma'nın en lüks projesi!

Ayazma’nın en lüks projesi!

Emlak Konut GYO’nun Şubat 2013’te yapılan Başakşehir-Ayazma’daki 3. Etap ihalesini kazanarak, emlak sektöründeki tecrübelerini yepyepi bir projede birleştiren Özülke ve Özkar Ortak Girişimi, bölgenin en lüks konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor.
 
Özülke-Özkar Ortak Girişimi’nin yeni projesi lokasyonu kadar, mimarisi ve sosyal yaşam alanları ile beğeni topluyor.
 
Dikkat çekici lokasyon!
 
Nitelikli ve lüks konut projelerinin her geçen gün daha fazla ilgi gördüğü Başakşehir-Ayazma bölgesinde hayata geçecek olan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. TEM otoyoluna birkaç dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, ikinci köprüye ise 20 dakika mesafede olan projenin bulunduğu alanda, 11 ihtisas hastanesinin hizmet vereceği dev proje Sağlık Kent'in temelleri de bu yılsonunda atılıyor. Atatürk Olimpiyat Stadı'nın hemen yanında yer alan projeye çok yakın bir bölgeden de üçüncü köprü bağlantı yolu geçiyor. Metro istasyonu ise bu yepyeni yaşam alanına sadece 900 metre uzaklıkta bulunuyor.
 
Bölgeye büyük değer katması beklenen Sağlık Kent, Kanal İstanbul, üçüncü köprü gibi büyük projelerle, arazinin Basın Ekspres, TEM otoyolu ve Metroya olan yakınlığı yatırımcının da ilgisini buraya çekecek gibi görünüyor.  
 
Başakşehir'deki lüks konut ihtiyacını karşılayacak nitelikli konut projesi
 
Özülke ve Özkar Ortak Girişimi’nin Emlak Konut GYO ile hayata geçireceği proje iki etap, 15 blok ve bir kuleden oluşuyor. Yaklaşık 1.500 konutun yer alacağı projede 1+1'den 6+1'e her ihtiyaca ve arayışa yönelik daire tipleri bulunurken, ağırlık 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüğündeki dairelere veriliyor. Projede toplu yaşam alanlarında komşularla sosyalleşmenin sağlanması için oluşturulan aktivite alanları dikkat çekiyor.
 
Kültür merkezinde özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkânından, kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği veya davetlerin organize edilebileceği salon-lounge alanlarına kadar düşünülen pek çok ince detay projeye ayrı bir değer katıyor. Projenin en dikkat çekici detayları arasında özellikle çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri ve sıcak su havuzları da yer alıyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI