20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAxis İstanbul kampanyasında son gün 31 Mayıs!

Axis İstanbul kampanyasında son gün 31 Mayıs!

Sur Yapı ve Hayat Holding tarafından İstanbul Avrupa Yakası Edirnekapı'da hayata geçirilen ofis projesi Axis İstanbul projesindeki ofisler 74 ile 210 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

A plus ofis projesi olan Axis İstanbul'un ön girişinde Bayrampaşa Metro İstasyonu, arka girişinde ise Demirkapı Metro İstasyonu yer alıyor. Metrobüse 600 metre mesafede bulunan Axis İstanbul’un yakınındaki metro ile Atatürk Havalimanı, Taksim-Mecidiyeköy-Levent, Aksaray-Yenikapı-Sultanahmet-Sirkeci, Üsküdar-Kadıköy-Kartal gibi şehrin merkezi noktalarına kolayca ulaşılabiliyor.

İstanbul ve Haliç manzaralı ofisleri ile Axis İstanbul'da resepsiyon ve konsiyerj hizmetlerinin yanı sıra; toplantı odaları, teknoloji odaları, arşiv odaları ile modern çalışma hayatının tüm gereksinimlerini bir arada bulabilirsiniz.

Projede yer alan alışveriş merkezi ise ofisten uzaklaşmadan her türlü günlük ihtiyacı karşılamaya yardımcı oluyor. Ulusal ve uluslararası markalardan oluşan 170 mağazanın yer aldığı alışveriş merkezinde, dünya mutfaklarından oluşan geniş restoran yelpazesi ve kafeler de bulunuyor. Zengin seçenekleriyle yaşamı kolaylaştıracak tüm unsurları içinde barındıran Axis İstanbul, modern mimarisiyle de dikkat çekiyor.

Axis İstanbul projesindeki ofislerde 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında yüzde10 İndirim, yüzde 10 Peşinat, 48 Ay Vade Farksız Eşit Taksit İmkanı ve 2.50 TL Sabit Kur Fırsatı ile satışa sunuluyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI