28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriAvrupa Konutları nerede

Avrupa Konutları nerede

İnşaat çalışmalarının tüm hızınyla sürdüğü projede 4 blokda kaba inşaat sürüyor. Tüketiciler tarafından yoğun ilgili ile karşılanan projede, satışların yüzde 60'ından fazlası tamalandı. Özellikle küçük dairelere olan ilginin yoğunluğu nedeniyle, Avrupa Konutları Kale'de sınırlı sayıda 1+1 daire kaldı.

Avrupa Konutları Kale nerede?

Avrupa Konutları Kale, Topkapı’da, E-5 karayolu üzerinde, şehrin tam orta noktasında inşa ediliyor… 37 bin metrekare arsa üzerine, her biri 10 katlı 9 blok, toplam 599 daire ile ofis ve mağazalarıyla, şehrin merkezinde yeni bir merkez kuruluyor.

Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Metrobüs ve Tramvay duraklarına yürüme mesafesinde bulunuyor.

37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale, konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı.

E5 Otoyolu'nun hemen bitişiğinde yer alan proje, estetik mimarisi, az katlı yapısıve peyzaj alanlarıyla Topkapı'nın yenilenen çehresinde örnek teşkil edecek.

'Yatırım değeri 650 milyon TL'

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya  yaptığı açıklamada proje ile ilgili olarak şunşarı söyledi:

“Avrupa Konutları Kale projesinin yatırım değeri yaklaşık 650 milyon TL civarında. Bu proje 599 konut, Cadde Mağazası ve bir ofis binasından teşkil etmektedir. 37.000 metrekare üzerinde kurulu Avrupa Konutları Kale’nin altında 1300 araçlık bir kapalı otopark mevcut."

Avrupa Konutları Kale sosyal donatıları

Avrupa Konutları Kale’de dinlendirici ve ferahlık uyandıran binlerce metrekarelik peyzaj alanıyla kendinizi çok özel hissedecek, akşamüstü küçük bir gezinti yapmaktan büyük keyif alacaksınız.

Fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuz ve açık spor alanları ile konutlara ait 1.350 araçlık kapalı otoparka sahip projede, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek 30 adet cadde üzeri mağaza da yer alıyor.

Avrupa Konutları Kale'de güncel fiyatlar

1+1 daireler 556 bin TL ile 666 bin TL arasında

2+1 daireler 799 bin TL ile 1.011 bin TL arasında

3+1 daireler  1.068 bin TL ile  1.651 bin TL arasında 

4+1 daireler 1.346 bin TL ile 1.772 bin TL arasında

Topkapı Avrupa Konutları Kale ödeme planına göre yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Avrupa Konutları Kale teslim tarihi

Proje teslim tarihinin Temmuz 2016 olması bekleniyor.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYABİLİRSİNİZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI