27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriAvlu Kurtköy metrekaresi 2 Bin 500 TL'den satışa çıktı!

Avlu Kurtköy metrekaresi 2 Bin 500 TL’den satışa çıktı!

1300 metrekarelik ticari birim

 
Projede 1300 metrekarelik bir ticari birimde bulunuyor. Ticari birim projenin cadde tarafında ve Avlu kısmıyla ilişkisi olmayacak şekilde tasarlandı. Konu ile  ilgili ortaklar, “Kurtköy sakinliği ile ilgi çekiyor. Ticari birimin site içerisindeki sakinliği bozmaması için avlunun dışında bıraktık” şeklinde konuştular.
 

“Sürdürülebilir sosyal tesisler”

 
Projede zemin katlar için 15 ile 80 metrekare arasında değişen bahçeler düşünülmüş. Ayrıca imar planı çerçevesinde balkon da ihmal edilmemiş. Balkon büyüklükleri ise 7 metrekareden başlıyor. Projede dikkat çeken bir başka ayrıntı ise sosyal tesislerin kapalı olması. 
 

Metrekare fiyatı 2 bin 500 TL

 
Avlu Kurtköy metrekare fiyatı 2 bin 500 TL’den satışa çıktı. Konuyla ilgili ortaklar, “bölgede metrekare fiyatları 3500 – 3800 TL civarında. 
36 ay vade 0 faiz
 
Projede lansmana özel 2500 TL metrekare fiyatı uygulanıyor. Şimdilik faiz indirimi ya da satışlarda indirim gibi kampanyalar düşünülmüyor. Kampanya ile ilgili ortaklar: “%25 peşin, geri kalan için 36 ay vadeli senetli satışımız bulunuyor” şeklinde konuştu.
 

Ataşehir’de ticari yerler sırada

 
Gelecek projelerinden de bahseden ortaklar, “Ataşehir’de ticari projelerimiz var.Onların planları çiziliyor bu aralar. Finans Merkezi’nin tamamlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştular.
 

Avlu Kurtköy İletişim:

Telefon :

0850 532 0 999

Web :

http://www.avlukurtkoy.com/

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI