27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerAvlu Kurtköy lansmana çıktı! 2500 TL'den başlayan metrekare fiyatları

Avlu Kurtköy lansmana çıktı! 2500 TL’den başlayan metrekare fiyatları

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı  daha önce birlkte bir çok projeye imza attı. Basın toplantısına daha önce birlikte yapılan ortak projeler anlatılarak başlandı.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN RESMİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

“Gözümüzü beyaz yakalılara diktik”

Kurtköy’e yatırım yapma gerekçelerini anlatan  Maraşlı ve Demirbaş, Kurtköy’ün düzenli büyüdüğünü ve bu yönüyle Avrupa yakasındaki Göktürk’e benzediğini söylediler. Havalimanı ve Teknopark’ın sayısal verililerini de paylaşan Erguvan ve Demirbaş, “Teknopark’a şimdiye kadar 2000 beyaz yakalı geldi. 2024’e kadar 30 bin beyaz yakalı gelecek. Kurtköy’de son bir yılda biten konsept daire sayısı ise 1000. Gözümüzü beyaz yakalılara dikeceğiz şeklinde konuştular.

1300 metrekarelik ticari birim

Projede 1300 metrekarelik bir ticari birimde bulunuyor. Ticari birim projenin cadde tarafında ve Avlu kısmıyla ilişkisi olmayacak şekilde tasarlandı. Konu ile  ilgili ortaklar, “Kurtköy sakinliği ile ilgi çekiyor. Ticari birimin site içerisindeki sakinliği bozmaması için avlunun dışında bıraktık” şeklinde konuştular.

“Sürdürülebilir sosyal tesisler”

Projede zemin katlar için 15 ile 80 metrekare arasında değişen bahçeler düşünülmüş. Ayrıca imar planı çerçevesinde balkon da ihmal edilmemiş. Balkon büyüklükleri ise 7 metrekareden başlıyor. Projede dikkat çeken bir başka ayrıntı ise sosyal tesislerin kapalı olması.  

Metrekare fiyatı 2 bin 500 TL

Avlu Kurtköy metrekare fiyatı 2 bin 500 TL’den satışa çıktı. Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Maraşlı  “bölgede metrekare fiyatları 3500 – 3800 TL civarında. Bizim fiyatları uygun tutmamızın sebebi ise arsanın bizim olması. Yani buradan gelecek karı doğrudan müşteriye yansıtmış oluyoruz” şeklinde konuştu.

36 ay vade 0 faiz

Projede lansmana özel 2500 TL metrekare fiyatı uygulanıyor. Şimdilik faiz indirimi ya da satışlarda indirim gibi kampanyalar düşünülmüyor. Kampanya ile ilgili ortaklar: “%25 peşin, geri kalan için 36 ay vadeli senetli satışlar yapılacak

Ataşehir’de ticari yerler sırada

Gelecek projelerinden de bahseden ortaklar, “Ataşehir’de ticari projelerimiz var.Onların planları çiziliyor bu aralar. Finans Merkezi’nin tamamlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Avlu Kurtköy İletişim:

Telefon :

0850 532 0 999

Web :

http://www.avlukurtkoy.com/

Ali Doğan Karacık / emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI