22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriAtilla Kemal Oğuz: Park Mozaik'in yüzde 46 prim yapmasını bekliyoruz!

Atilla Kemal Oğuz: Park Mozaik’in yüzde 46 prim yapmasını bekliyoruz!

Tepe İnşaat ve Mesa Mesken ortaklığında hayata geçirilen Park Mozaik projesi bugün basına lanse edildi. Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik projesinin detaylarını Tepe İnşaat Genel Müdürü Atilla Kemal Oğuz, Emlakdream.com Genel Yayın Yönetmeni Ayla Özer'e anlattı.

RÖPORTAJIN TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Projemiz Ankara'nın en önemli gelişim akslarından birinde yer alıyor!
 
Projemiz Ankara'nın Ümitköy Çayyolu Yaşamkent aksında. Bu aks Ankara'nın en önemli gelişim akslarından bir tanesi. Biz Tepe Mesa olarak böyle ölçekli bir projeyi beraber yapma kararını verdik. Rekabet ederken böyle bir işbirliği imkanı doğdu dostluğumuza da binayen. Projemizde 885 ünite var. Ağırlıklı 3+1 ve 4+1. Çünkü yine bu gelişim aksında talep bu dairelere yönelik. 2+1'den 6+1'e kadar çeşitlilik sunuyoruz. Projemizde 41 dönüm peyzaj alanı var. Otopark konforu açısından projemiz bölgedeki projeleri göre ayrı bir yeri var. 1500 otoparkımız var. Projemiz güvenlikli kapalı bir site. Kapalı otoparklara ağırlık verdik ve 1270 otoparkı yer altına aldık ki peyzajımızı daha öne çıkarmak amacıyla.
 
Fiyatlar ortalama 3 bin 250 lira!
 
Projenin imar kaynakları kısıtlı olması ve bu bölgede daha çok 3+1 ve 4+1 daireler olan talep nedeniyle 1+1 daire yapmadık. Fiyat aralığımız 3 bin 250 lira bürüt metrekare bazında. Tabi şerefiyeye göre bu fiyat değişiyor. 
 
Sofa daireler çok ilgi görüyor!
 
Projemizin tamamında 13 blok var. Bunun üç tanesi zemin+36 kat ve zemin+26 kat yüksek blok. Onun dışında da zemin+5 katlı 10 adet yatay bloğumuz var. Yatay blokta her katta iki daire var. Bunlar çok beğeni kazanıyor. 2 cephesi var. Güneşi her yönden alabilen sofa tipi daireler çok ilgi görüyor.
 
Yüzde 10 lansman indirimi!
 
Şuanda mevcut liste üzerinde yüzde 10 indirim yapıyoruz lansmanla birlikte. Onun dışında da iki alternatif ödeme planı sunuyoruz müşterilerimize. Yüzde 50 satış sözleşmesini imzaladığında yüzde 50'de teslimde. Diğer alternatif ise yüzde 35 peşinat, yüzde 25 teslimde kalan bakiyeyede 36 ay vade yapıyoruz 0 faizle. Bunlarında dışında yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor.
 
Teslimler 2016 yılının Aralık ayında!
 
Teslimler etap etap olacak. Birinci etap teslimlerimiz 2016 yılı Aralık ayında. Daha sonrada 2017 yılında olacak. Birinci etapta 5 yatay blok ve 24 katlı C blok var. 2. etap 36 katlı A blok yapılacak. 3. etaptada 5 yatay blok ve 24 katlı B blok var. 
 
Tepe ve Mesa'nın ortak kalite anlayışı!
 
Tepe ile Mesa'yı bir araya getiren konulardan biriside ortak kalite anlayışımız. Bu projede de herkes görecek. Bu tecrübeyi projede planlardan tutunda yapım esnasındaki birçok ayrıntıya kadar hissedilebilecek. Burada iyi bir proje yapmaya çalıştık.
 
Gayrimenkul iyi bir yatırım aracı!
 
Gayrimenkul sektörü için halkımızda da yerleşmiş bir inanç var gayrimenkul iyi bir yatırım aracıdır. Bu yerleşik inancı ben rakamlarla anlatacağım. Geçen senedeki verilere bakarsak borsa yüzde 35, türkiye ortalamasında gayrimenkul yüzde 11 getirmiş yine mevduatın üzerinde. Ankara ve İstanbul'da gayrimenkul daha farklı bir getirisi var yüzde 15. Paranızı mevduat yerine gayrimenkule yatırdığınız takdirde buradan yüzde 50 daha fazla getiri sağladığınız gözüküyor.
 
Projenin yüzde 46 prim yapmasını bekliyoruz!
 
Bizim bu proje sonundaki beklentimiz yüzde 46. Proje bittiği zaman hiçkimsenin pişman olmadığı bir proje olarak. Burada Tepe Mesa farkıda var. Daha önceki müşteri profilimiz bizimle alışveriş yapan müşteri profilimiz bunu çok iyi biliyorlar. Gayrimenkulün mevduattan daha iyi getiri olduğunun farkındalar. Bu tecrübeyi daha önce edinmişler.
 

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI