20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerAtaşehir İhalesi Tahincioğlu ve Kozken İnşaat'ın!

Ataşehir İhalesi Tahincioğlu ve Kozken İnşaat’ın!

Anadolu Yakası’nın en güçlü ofis gayrimenkul yatırımcısı olan Tahincioğlu, Ataşehir bölgesinde uzun yıllardır proje geliştiren firma olarak bu ihale ile büyümeye devam ediyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul – Kozken İnşaat Ortaklığı, Emlak Konut GYO tarafından 28 Mart 2013 tarihinde düzenlenen “İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihalesini verdiği 525 milyon 500 bin TLteklifle kazandı. Tahincioğlu Gayrimenkul – Kozken İnşaat Ortaklığı Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen ihalenin ikinci turunda ipi göğüsledi. Anadolu Yakası’nın en güçlü ofis yatırımcısı olan Tahincioğlu, Ataşehir bölgesinde uzun yıllardır proje geliştiren firma olarak bu ihale ile büyümeye devam ediyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu: “Ticari alan proje yatırımlarımıza devam edeceğiz”

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “İstanbul’un iş hayatı açısından gelişime en açık ilçelerinden 2015 yılında finans merkezine ev sahipliği yapacak olan bölgede böyle bir ihaleyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul’un en gözde bölgelerinden Ataşehir’de 2014’te tamamlamayı ön gördüğümüz Palladium Tower ofis projemiz ve bu sene beşinci yılını kutladığımız Palladium Alışveriş Merkezi ve Rezidansı ile “Tahincioğlu Gayrimenkul” olarak ticari gayrimenkul alanında önemli bir deneyim ve portföye sahibiz. Aynı zamanda Nidakule Kozyatağı ve Nidakule Göztepe projelerimiz ile de Anadolu Yakası’nın en güçlü ofis yatırımcısı ve geliştiricisi konumundayız. Bununla birlikte Ataşehir bölgesinde uzun yıllardır proje geliştiren bir firma olarak bu ihale ile büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modelinin uygulanacağı İstanbul Ataşehir’deki arsa, 3 parselden oluşuyor ve arsalar toplam 41 bin 660 metrekare alanı kapsıyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI