15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerAtaşehir Bistro 33’den iş dünyasına “kaçamak fırsatı”

Ataşehir Bistro 33’den iş dünyasına “kaçamak fırsatı”

Bir ofis içinde ihtiyacınız olan her türlü imkânın sunulduğu bir sanal ofis düzeni “plaza” çalışanları için  “kaçamak fırsatını” sağlamıyor. Bu noktada Amerika ve Avrupa’da sıkça görmeye başladığımız yeni trend mekanların toplantı odaları karşımıza çıkıyor.

Ofislerin artan iş yoğunluğu ve stresli ortamında iş yapma şekillerini değiştiren, çalışanlarınofis yaşamlarını olumlu etkileyerek onları motive eden ve verimliliklerini artıran kaçamaklar olarak tanımlanabilir bu.

İş toplantıları Private Room'da daha keyifli 

Mekân, “insanın kendini anlamlandırdığı bir iklimdir.” mottosu ile yola çıkan Bistro 33 yönetimi bu konuda da bir öncülük yapıyor. Ataşehir’deki Bistro 33 içinde yer alan Private Room ile hem iş toplantıları yapabilir, hem de rutin işlerinizi tamamlayabileceğiniz imkânlar sunuyor.

Oda; dekorasyonuyla, geniş masalarıyla, yüksek tavanıyla farklı bir ambiyans içine girebilecek oda motivasyon için biçilmiş kaftan. Misafirlerin de rahatlıkla ağırlayabileceği Bistro 33’de bu oda için ekstra bir ücret ödenmiyor. Yani sanal ofis gibi saatlik, günlük ya da aylık kiralar mönüde yer almıyor.

Odanın bütçesi güne ve odanın tutulacağı saatlere göre değişkenlik gösteren minimum tüketim bedeli karşılığında hesaplanıyor. Bu süre zarfında belirlenen tutar karşılığında ister tek kişi ister kırk kişi siparişlerini verebiliyor, odayı kullanabiliyor, özel hizmetini almaya devam edebiliyor.

Mevcut ofislere alternatif olarak değil ama aralarda kaçmak, toplantılarda farklı bir ambiyans içinde olmak iyi bir fırsat.

BISTRO 33 İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI