28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerAtakule Türkiye'yi temsil etti

Atakule Türkiye’yi temsil etti

67 ülkeden 8 bin 500 kişinin katıldığı MAPIC ( The International Retail Property Market) fuarı 19 Kasım’da başladı. Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un da katılım gösterdiği fuarda perakende devleri bir araya geldi.

Atakule Türkiye'yi temsil etti

Türkiye’yi temsil eden Atakule GYO, 200 Milyon lira değerinde yeni projesi ile büyük beğeni topladı. Tarman Group İcra Kurulu Başkanı Murat Tarman ziyaretçilerle birebir ilgilenirken, A Tasarım Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Öztürk mimarı olduğu projesini bizzat anlattı. Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci’nin de aralarında bulunduğu davetliler Türkiye’yi temsil eden Atakule GYO standını ziyaret ettiler.

AVM projesi ile dikkat çeken Atakule GYO, MAPIC Türkiye Temsilcisi Avi Alkaş, gelen misafirlerle yakından ilgilenerek Türkiye’de gelişen AVM sektörü ile ilgili davetlilere bilgi verdi. Açılış konuşmasını Maliye Bakanı Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un yaptığı panelde TC Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Daire Başkanı Arda Ermut, konuşmacı olarak yer aldı. 50’den fazla sektör liderinin katılımıyla, dijital mecranın gelişimi, perakende ve gayrimenkul sektörünün geleceğine etkisi üzerine, özel davetlilerin katılımıyla zirve gerçekleşti. 90’ın üzerinde politik lideri ağırlayan MAPIC fuarında düzenlenen akşam yemeğinde Türk yatırımcılar ve perakendeciler bir araya gelme fırsatı buldu.

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MAPIC fuarı, dünyanın en büyük alışveriş merkezi yatırımcılarını perakende sektörünün öncü firmaları ile buluşturuyor. Türkiye ekonomisi için önemli bir yeri olan MAPIC fuarında, Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılar sektörler hakkında yakından bilgi edinme fırsatı buluyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI