28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriAsmalı Sokaklar 475 Bin TL'den başlayan fiyatlarla %80'i tamamlandı!

Asmalı Sokaklar 475 Bin TL’den başlayan fiyatlarla %80’i tamamlandı!

“Her Eve Bir Bahçe” konsepti ile bahçeli ev hayalini gerçeğe dönüştüren projelere imza atan Dekar DK, ‘’Dekar Asmalı Sokaklar” ile orta gelirlileri bahçeli ev sahibi yapıyor.
Dekar DK, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği ve satışlarının yüzde 80’inin tamamlandığı Dekar Asmalı Sokaklar projesi ile orta gelirliyi bahçeli ev sahibi yapıyor. 22 blokta toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar ile, tüm projelerinde olduğu gibi içinde yemyeşil bahçelerin olduğu hayat hikayelerine imza atıyor.
 

475 bin TL'den başlayan fiyatlar

 
Şehrin içinde bahçeli bir yaşam hayalini orta gelirli kesim için gerçeğe dönüştüren  Dekar Asmalı Sokaklar projesi475 binTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yaşamın bütün güzelliklerini içerisinde barındıran daha yeşil, daha konforlu, daha keyifli bir hayat sunma gayesiyle hayata geçirilen Dekar Asmalı Sokaklar’da her evin 36 m² ile 220 m² arasında değişen ölçülerde kendine ait bir bahçesi bulunuyor.
 
22.000 metrekare arazi üzerinde geliştirilen Dekar Asmalı Sokaklar, dört farklı tipte 2+1 ya da 3+1 bahçeli ev seçeneklerini 3.700 ile  5.200 TL arasında değişen metrekare fiyatları ile satışa sunuyor.
 

Site içerisinde araç yok

 
Dekar Asmalı Sokaklar’da  evinizin etrafında araç görmeyerek aileniz ve sevdikleriniz için site içerisinde hiç araç bulunmayışının verdiği güven ve konforu deneyimleyeceksiniz.  Doğanın içinde çimlerle kucaklaşmanın, evinize en yakın yerde yürüyüş ve spor yapmanın, bisiklete binmenin keyfini yaşayacak, çocuklarınızı özlemle anılan mahalle kültürü içinde yetiştirmenin huzurunu yaşayacaksınız.  Büyük giderlerle değil, bütçeye uygun koşullarla bahçeli bir yaşam olanağı sunulan Dekar Asmalı Sokaklar’da zamanın arkasından koşmak yerine şehrin dinamizmini doğanın kucağında yaşadığınız her andan keyif alacağiınız  bir evde yaşayacaksınız.
 

Dekar Asmalı Sokaklar İletişim:

Tel: 0212 850 54 00

Web: www.dekaryapi.com

 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI